Antena 3 CNN Actualitate Vaccinarea anti-COVID, blocată din cauza unor probleme tehnice. Sute de români stau la cozi

Vaccinarea anti-COVID, blocată din cauza unor probleme tehnice. Sute de români stau la cozi

Procesul de vaccinare a fost blocat, duminică dimineața, din cauza unor probleme tehnice. Reporterul Antena 3, Cristi Popovici, a stat de vorba cu medicii de la centrul de vaccinare din Piața Obor, dar și cu bucureștenii care au stat ore întregi la coadă pentru a se putea vaccina împotriva COVID-19.

Vaccinarea anti-COVID, blocată din cauza unor probleme tehnice. Sute de români stau la cozi
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Cristi Popovici    |    31 Oct 2021   •   11:13

Medicii au povestit că nu pot fi introduse în sistem persoanele care vin și se vaccineaza la liber. Practic nu le pot fi eliberate acele adeverințe de vaccinare și doar cei care au venit cu programare s-au putut vaccina. 

Sunt oameni care au așteptat și peste 3 ore la coadă, special pentru acel document de vaccinare. Aceștia spun că vor să scape de restricțiile impuse odată cu introducerea obligativității prezentării certificatului verde în mall-uri și mai multe instituții publice.

"Baza de date a DEPABD este nefuncționala, de aici eroare pe tableta STS de transmitere a datelor automat în RENV. În RENV se pot introduce direct datele persoanelor vaccinate. Deși, din ce mi s-a transmis, aplicatia coronaforms funcționează acum, deci ar trebui sa funcționeze si tabletele STS. Acestea sunt informatiile actuale!", a transmis Valeriu Gheorghiță, în jurul orei 10:30.

DEPABD - Direcția Evidența Populației

Va informez ca la ora 07.15 a fost o întrerupere în furnizarea energiei electrice care a generat oprirea anumitor echipamente.

Sistemele sunt funcționale. 

Au fost anumite întreruperi în ceea ce privește accesul la RNEP.

Lucram direct cu colegii de la STS și ținem legătura cu IGPR și IGPF.

Întreruperile nu au fost de lunga durata, dar încă nu am reușit sa stabilizat echipamentele pe partea de comunicatii.

Am reușit sa identificam cauza problemei la ora 11.00, fiind reprezentata de o defecțiune automatizarea grupului electrogen. 

În urma cu 2 min, împreună cu colegii de la STS, am rezolvat problema

×
Subiecte în articol: vaccinare piata obor Capitală blocat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close