Antena 3 CNN Actualitate Veste bună pentru miile de bucureşteni care lucrează în nordul Capitalei

Veste bună pentru miile de bucureşteni care lucrează în nordul Capitalei

Veste bună pentru miile de bucureşteni care lucrează în nodrul Capitalei! Se reia circulaţia pe şoseaua Fabrica de Glucoză închisă timp de un an pentru lucrări de modernizare. Pe lângă lărgirea carosabilului la patru benzi de la două benzi, au fost refăcute toate reţelele de utilităţi din zonă, în cadrul unui proiect care a costat 173 de milioane de lei.

Veste bună pentru miile de bucureşteni care lucrează în nordul Capitalei
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2020   •   11:45

Lucrările de lărgire şi modernizare a străzii Fabrica de Glucoza s-au încheiat, iar şoferii vor putea să circule din nou, începând de astăzi. 

Costurile pentru aceaste lucrări se rididcă la 173 milioane lei, cu tot cu exproprieri şi au început pe data de 3 august 2018, după 15 ani de așteptare.

Lucrările de reabilitare a străzii din nordul Capitalei au fost făcute de Primăria Capitalei.

Primarul general al Capitalei a prezentat imagini de pe bulevardul Fabrica de Glucoză.

''Nu este doar o lărgire a unui bulevard, ci este unul modern, aşa cum putem să găsim în întreaga Europă. Aşadar, în afara de partea carosabilă avem şi piste pentru biciclişti de un metru şi jumătate. Avem trotuare de doi metri. De asemenea, alveole unde am plantat şi vom planta copaci.

Iluminatul public este modern şi economic (...) Lucrarea a costat aproximativ 10 milioane de euro şi în plus, exproprierile au necesitat aproape 25 de miioane de euro. Au fost negocieri foarte dure, profesioniste şi am reuşit să reducem mult suma care trebuia plătită pentru expropieri, faţă de ce negociase înainte de a ajunge noi la Primărie'', a declarat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: fabrica de glucoză veste buna
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close