Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta rupe tăcerea. Adevărul despre prinderea lui Sebastian Ghiță. Ce s-a întâmplat de fapt

Victor Ponta rupe tăcerea. Adevărul despre prinderea lui Sebastian Ghiță. Ce s-a întâmplat de fapt

Victor Ponta rupe tăcerea. Adevărul despre prinderea lui Sebastian Ghiță. Ce s-a întâmplat de fapt
24 Apr 2017   •   18:10

Victor Ponta crede că Sebastian Ghiţă a vrut să fie prins, mai ales că a stat în Serbia, deși au apărut știri că se află acolo.

"Cât de prost trebuie să fie cel care a zis că e protejat în Serbia? Nu vă mai luaţi după proşti. Înţeleg că dosarele făcute de procurorul Negulescu sunt bune, pe Voiculescu l-au condamnat pe dosar făcut de procurorul Eva, urmărit penal, pe Dragnea l-au condamnat pe dosar făcut de Papici, şi el urmărit penal. Mie mi se pare o farsă politică. Inclusiv povestea asta cu Serbia. A apărut în HotNews acum o lună că este în Serbia. Dacă scrieţi că mă ascund în Târgu Jiu, mă duc în Deva. Eu cred că a vrut să fie prins. Nu am vorbit cu el", a declarat Ponta la Parlament.

În ceea ce privește înființarea unei comisii parlamentare privind alegerile prezidențiale din 2009, fostul premier susține că este „binevenită”.

„Orice comisie parlamentară este binevenită și în opinia mea este că absolut orice cetățean al acestei țări este obligat să se prezinte în fața unei comisii parlementare. Nu avem unii care sunt mai deștepți, mai șmecheri decât tot restul României”, a mai spus Ponta.


 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close