Antena 3 CNN Actualitate Vlas, despre reţinerea lui Vîntu: Mi se pare de râs. Ce se câştigă acum prin arestarea lui pentru 30 de zile

Vlas, despre reţinerea lui Vîntu: Mi se pare de râs. Ce se câştigă acum prin arestarea lui pentru 30 de zile

Vlas, despre reţinerea lui Vîntu: Mi se pare de râs. Ce se câştigă acum prin arestarea lui pentru 30 de zile
Sursa foto: Foto: videonews.ro
07 Noi 2011   •   16:11

Ioana Maria Vlas a declarat în exclusivitate pentru Antena 3, că nu crede că i se va întâmpla ceva lui Sorin Ovidiu Vîntu şi că nimic din ceea ce i se întâmplă acum nu este real.

„Mi se pare de-a dreptul rizibil faptul că se tot dezgroapă o seamă de morţi. Este adevărat că morţii în cauză put şi put urât. Dar dacă nu l-au anchetat atunci când trebuia să îl ancheteze cum trebuia, să îl judece şi să îl condamne dacă a făcut ceva greşit acum mi se pare de râs să tot dezgropăm morţi. Ce câştigă dacă îl bagă pe Vîntu încă 30 de zile la închisoare?", a declarat Vlas.

Ea declarat că ceea ce se întâmplă acum „este o prostie".

„Nu faci nimic decât să râcâi decât nişte lucruri moarte şi eu mă îndoiesc că aceste treburi care s-au petrecut acum nu ştiu câtă vreme mai au vreo soartă de izbândă, în sensul de a-l pedepsi pe Vîntu pentru ce a făcut într-adevăr“, a adăugat Ioana Maria Vlas, apreciind că afacerea cu „Petrom Service este un mizilic."

Vlas a lăsat să se înţeleagă că acesta este începutul unui şir de scandaluri care stau să iasă la iveală în contextul anului electoral care bate la uşă.

„Eu nu ştiu la ce să mă mai aştept având în vedere câte minuni a făcut domnul Vîntu la viaţa lui“, a mai spus Vlas, care a precizat că trebuie văzut cui foloseşte tot acest circ.

Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vîntu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, luni, de procurorii Parchetului instanţei supreme, care vor cere arestarea lor preventivă pentru delapidarea Petrom Service SA şi spălare de bani, prejudiciul adus companiei fiind de peste 83 de milioane de euro. Sumele din patrimoniul Petromservice SA au fost transferate, prin operaţiuni succesive derulate prin mai multe companii offshore controlate, în conturile personale sau ale unor societăţi înregistrate în străinătate şi în România, printre care şi Realitatea Media SA.

 



×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close