Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Când ne îndrăgostim, nu mai auzim și nu mai vedem". Capcane când suntem îndrăgostiți, cu Lidia Fecioru

"Când ne îndrăgostim, nu mai auzim și nu mai vedem". Capcane când suntem îndrăgostiți, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt capcanele în care putem fi prinși atunci când ne îndrăgostim.

"Când ne îndrăgostim, nu mai auzim și nu mai vedem". Capcane când suntem îndrăgostiți, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2023   •   19:00

În anumite momente ale vieții, oamenii realizează că relația pe care o au cu partenerul nu este deloc una fericită, însă, fiind îndrăgostiți, continuă să meargă mai departe și să ignore aspectele care îi deranjează.

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt capcanele în care putem fi prinși ușor atunci când suntem îndrăgostiți.

1. Idealizarea partenerului. În momentul în care ne idolatrizăm partenerul de viață, avem tendința de a ignora anumite aspecte care, de fapt, ar trebui să ne pună semne de întrebare.

2. Ignorarea mediului înconjurător. Când sunt îndrăgostiți, oamenii au tendința de a se izola de ceilalți sau chiar de a rupe legătura cu persoanele cu care aveau o conexiune înainte de a începe o relație. De cele mai multe ori, partenerul de viață poate avea o influență în acest caz, prin încurajarea celuilalt de a se îndepărta de persoanele dragi.

Citește și: "Contează persoana care te ține de mână, atunci când mergi pe drum". Șase semne că relaţia este potrivită, cu Lidia Fecioru

3.Justificarea negativității. Acestă capcană se referă la găsirea unor explicații sau justificări pentru anumite acțiuni ale partenerului, care, în realitate, ne deranjează, dar pe care încercăm să le ignorăm.

4. Prosternarea financiară. Acest aspect se referă la situațiile în care unul dintre parteneri se folosește de puterea materială pentru a obține anumite servicii din partea celuilalt.

5. Fixarea pe relație. Adesea, unul dintre parteneri dezvoltă o obsesie pentru celălalt, fiind o situație care poate crea probleme serioase în relație.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close