Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Contează persoana care te ține de mână, atunci când mergi pe drum". Șase semne că relaţia este potrivită, cu Lidia Fecioru

"Contează persoana care te ține de mână, atunci când mergi pe drum". Șase semne că relaţia este potrivită, cu Lidia Fecioru

Există anumite semne care ne indică dacă ne aflăm într-o relație potrivită, a dezvăluit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

"Contează persoana care te ține de mână, atunci când mergi pe drum". Șase semne că relaţia este potrivită, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2023   •   19:00

Trebuie să mai facem un test, din când în când, să vedem dacă suntem în relația potrivită. Poate ne mai întrebăm, e adevărat? E bine să ne mai întrebăm de când în când.

În niște momente, ne dăm seama că totuși suntem bine. Da? Se spune că nu contează locul în care te afli în viață, ci persoana pe care o ai alături de tine, care te ține de mână atunci când mergi pe drum. Asta e cel mai important.

1. Nu joacă nici un joc cu tine, dar este acolo lângă tine, te susține, știe că-l simți, că este în susținerea ta. Dar nu se bagă în chestia asta pentru că, nu doar că se simte confortabil în preajma ta, dar de obicei cel care stă lângă tine renunță la toate măștile, la toate vulnerabilitățile, ca să-i arate persoanei de lângă el că este acolo și are sentimente speciale pentru pentru acea persoană. Adică nu se joacă cu cuvintele. Nu te minte. E e acolo, e sincer, e tot timpul în preajma, îl simți că există și că este devotat relației tale.

2. Este pe aceeași lungime de undă. Știi, sunt oameni care se înțeleg din priviri. Sunt oameni care se uită în același loc, care să îți demonstrează că te ascultă de fiecare dată când vorbești. Este atent la ce te uiți, la ce ai spus, este atent la amănunte. De multe ori oamenii spun că este sufletul pereche. Nu...există relații foarte strânse între oameni care au empatie foarte dezvoltată, unul față de celălalt. Poate că unul este mai empatic decât celălalt și atunci are chestia asta, pentru că empatizarea înseamnă inclusiv a ghici dinainte ce o să spună celălalt, ce dorință are.

3. Comunici sinceri, deschis și clar. În relațiile, discuțiile sincere și mature, de multe ori, sunt cele care traversează perioade foarte grele și atunci susținerea celeilalte persoane în acea perioadă foarte grea este cea care îi arată că este parteneru sau partenera de care are nevoie și care este sinceră lângă el. De foarte multe ori, poate că partenerul nu dă pe față că este îngrijorat. Sunt mulți oameni de afaceri, care nu vorbesc, care țin acolo în interiorul tău lor și, de foarte multe ori, femeia de lângă el îl întreabă. Discuțiile astea sincere sunt foarte importante.

4. Te ascultă, fără a se apăra și vorbește fără jigniri. E foarte important. Astea sunt discuțiile sincere între oameni, atunci când îi place ceva, sau să nu facă ceva, sau că a făcut ceva rău și l-a afectat pe celălalt. Dar dacă îl cerți, nu te jignește înapoi. Înțelegi chestia asta, că o fac și femeile, și bărbații. Târguiala asta cu jigniri poate fi foarte dureroasă. Jignirile astea spuse la certuri de genul ăsta, cealaltă persoană, căreia i s-au adresat, nu le uită niciodată. Cel care le-a spus să se pregătească. Cu siguranță va veni o zi când va trebui să plătească pentru ele. Dacă avem impresia că s-a schimbat legea bumerangului, ne înșelăm.

Citeşte şi: "Aşa aduci ghinionul în viaţa ta". Secrete pe care nu trebuie să le afle niciodată prietenii tăi

5. Nu există așteptări pentru perfecțiune. Așadar, niciunul dintre parteneri nu se așteaptă la perfecțiunea celuilalt. De aceea, de multe ori, spunem că e un joc psihologic. Sunt multe lucruri pe care femeile le fac și nu vor să știe bărbați. Sunt foarte multe intervenții pe care femeile ș-i le fac, nu la aspectul exterior mă refer, alte forme de intervenții, pe care le fac și nu vor să știe soții despre ele.

6. Onestitatea, vulnerabilitate și prezența sunt considerate sacre. Înseamnă respectul și acceptarea că celălalt de lângă tine nu este perfect, îl respecți. Nu îți place, pleacă! Dar nu chinui și nu minți.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close