Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Aşa aduci ghinionul în viaţa ta". Secrete pe care nu trebuie să le afle niciodată prietenii tăi

"Aşa aduci ghinionul în viaţa ta". Secrete pe care nu trebuie să le afle niciodată prietenii tăi

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, secretele pe care nu trebuie să le afle niciodată prietenii.

"Aşa aduci ghinionul în viaţa ta". Secrete pe care nu trebuie să le afle niciodată prietenii tăi
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   19:00

Există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le ştie aproximativ nimeni, chiar nimeni. Spuneam, la un moment dat, să nu vă mai lăudaţi ce bun la pat e soţul vostru sau ce chestii minunate face pentru voi. Nu spuneţi prietenilor pentru că e posibil să aveţi o prietenă curioasă. În primul rând, începe invidia şi apoi intervine curiozitatea.

Au fost multe cazuri când prietenele au relaţii cu soţul prietenei ei, iar când ea povesteşte ce fericită e, cealaltă râde în partea cealaltă. Nu aş putea să spun că sunt cazuri izolate pentru că sunt foarte multe cazuri. Despre relaţia ta cu partenerul nu trebuie să ştie. Nici măcar să povesteşti ce scandaluri ai, ce probleme ai. Nu ai voie să povesteşti despre relaţia ta cu partenerul tău la nicio prietenă.

Citeşte şi: Secretul simplu al relaţiilor fericite. Lidia Fecioru: "Faceţi voi surpriza asta şi o să vedeţi"

În altă ordine de idei, denigrarea soţului în faţa prietenelor nu îţi aduce niciun beneficiu atât timp cât pe ele nu le interesează, iar apoi, când nu vei fi în acea gaşcă, te vor bârfi şi pe tine. Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul şi partenerul, şi casa. Casa pentru că ai făcut-o tu, nevasta ţi-ai ales-o tu, copiii i-ai făcut tu, iar părintele te-a făcut pe tine. Nu ai voie să faci lucrul ăsta. De ce? Pentru că schimbă energiile karmice şi după aia ne întrebăm de ce ni se întâmplă lucruri mult mai urâte. Denigrarea înseamnă a-ţi aduce un ghinion în viaţa ta.

Despre relaţiile cu alte prietene. Şi asta e o mare problemă. Dacă îţi bârfeşti o prietenă, indiferent dacă e de bine sau de rău, cu alte prietene, acest lucru este interzis. Nu trebuie să discuţi cu prietenele tale sau cu o altă prietenă a ta despre o a treia altă prietenă a ta, care, de fapt, nu e prietenă şi cu cealaltă.

Despre trădări. Nu contează dacă tu ai păcătuit sau te-ai confruntat cu infidelitatea partenerului. Prietenele tale nu trebuie să ştie despre asta. Este posibil ca această informaţie, intenţionat sau nu, să se răspândească şi să îţi păteze reputaţia. Ca să nu puteţi fi şantajate, e bine să vă ţineţi limba. Sunt femei şi bărbaţi care se duc cu secretul lor în pământ şi nu îl află nimeni niciodată.

Am văzut femei care au făcut copil cu un alt bărbat, în timpul căsătoriei. Îţi dai seama că s-a dus cu secretul şi nimeni nu a ştiut niciodată.

Despre discuţiile financiare. Nu te mai plânge că nu îţi ajung banii. Prietenele nu o să vină niciodată să vă plătească datoriile. Mai sunt, însă nu întotdeauna şi nu de fiecare dată. Încercaţi să nu vă victimizaţi faţă de prietenele voastre. Ele ştiu dacă aveţi, dacă nu aveţi. Dacă e prietena ta, cu siguranţă ştie. În general, este mai bine să nu atingi deloc subiectul despre bani, iar dacă ai discuţii cu prietenele, cu atât mai mult. Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele. E simplu. E alegerea voastră să staţi lângă o cicălitoare, să ştiţi că e bârfitoare şi totuşi să o aveţi lângă voi.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close