Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cinci tipuri de bărbaţi cu care să ieşi înainte de o relaţie serioasă. Lidia Fecioru: "E foarte greu de trăit cu un bărbat aşa"

Cinci tipuri de bărbaţi cu care să ieşi înainte de o relaţie serioasă. Lidia Fecioru: "E foarte greu de trăit cu un bărbat aşa"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, că o relație fericită pentru fiecare poate însemna un lucru diferit. Lidia Fecioru spune că sunt cinci tipuri de bărbaţi cu care trebuie să iasă o femeie înainte de o relaţie serioasă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2023   •   19:00

Fiecare experienţă vine cu lecţia ei. Dacă eşti o persoană posesivă, geloasă, trebuie să dai mers unei întâlniri cu un bărbat aventuros. El te va învăţa să renunţi la gelozie, a arătat Lidia Fecioru la "Adevăruri ascunse". Aventurosul este un tip dezinvolt, spontan, liber. 

Bărbatul empatic este un alt tip de bărbat cu care trebuie să ieşi înainte de o relaţie serioasă. Vei vedea după o astfel de relaţie dacă poţi convieţui cu cineva mult prea grijuliu, care poate deveni sufocant. Lidia Fecioru spune că e foarte greu de trăit cu un empatic, pentru că va deveni posesiv şi îţi va îngrădi viaţa. La început poate să îţi placă, atrage ea atenţia.

Citește și: Cele șapte avantaje ale căsătoriei. Lidia Fecioru: "Au mai puține șanse de a dezvolta boli cardiace"

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, e important să ai o întâlnire şi cu un bărbat total diferit ţie.

Opusul tău. Tu veselă el trist. E un test, să vezi dacă poţi trăi alături de un om total diferit. De obicei opusul tău nu face decât să te încăpăţâneze.

Geamănul tău te ajută să te bucuri de conversaţii, e tot timpul de acord cu tine. Şi cu un astfel de bărbat ar fi bine să ieşi înainte de o relaţie serioasă. Alături de un om ca tine, intri într-o rutină. Geamănul tău tot timpul e de acord cu tine, nu are nicio părere. Trebuie să găseşti sarea şi piperul, altfel te plictiseşti.

Bărbatul arogant e unul dificil, dar ai putea să te întâlneşti cu un arogant înainte de a avea o relaţie serioasă. 

Nu văd îmbătrânind pe cineva lângă un arogant, atrage atenţia Lidia Fecioru. 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close