Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Complimente care fac un bărbat să se îndrăgostească | Lidia Fecioru: "El nu poate sta mereu în armură, ci vrea ca şi sufletul lui să primească dragoste"

Complimente care fac un bărbat să se îndrăgostească | Lidia Fecioru: "El nu poate sta mereu în armură, ci vrea ca şi sufletul lui să primească dragoste"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, complimentele care reuşesc să facă un bărbat să se îndrăgostească.

Complimente care fac un bărbat să se îndrăgostească | Lidia Fecioru: "El nu poate sta mereu în armură, ci vrea ca şi sufletul lui să primească dragoste"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2023   •   19:00

Bărbaţilor le plac femeile scoase din cutie, dar ei încep să se îndrăgostească atunci când se conectează cu sufletul acelei femei. Nu se îndrăgostesc de femei după felul în care arată.

Ei se îndrăgostesc atunci când încep să observe cum gândeşte acea femeie, ce stare aduce în jurul ei şi tot aşa.

Au nevoie să fie îmbărbătaţi şi susţinuţi mereu. Adoră să li se spună "Eu am încredere în tine pentru că îmi place cum gândeşti". "Te las să iei tu hotărârea".

Când aude aceste vorbe, bărbatul capătă mai multă încredere în el. Prinde forţă. Bărbaţii vor să fie şi ei apreciaţi şi să li se aprecieze gesturile.

E important să-i dai bărbatului un loc al lui. Când îi dai încredere, el prinde aripi. Bărbatul trebuie lăsat să ia taurul de coarne. 

Citeşte şi: Cuplurile din zodiac care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dau senzația că sunt în pragul despărțirii"

De exemplu, dacă are tendinţa să gătească. Ea nu trebuie să zică, ce caraghios eşti. Ci să-i spui eşti chiar drăguţ când găteşti. Aşa îi dai încredere. Trebuie să-i susţinem în orice.

Noi, femeile, putem face orice dintr-un bărbat. Trebuie să ştim că oricât de încăpăţânt este un bărbat, în spate este un pisic. Când îşi dă masca jos, vezi un bărbat care tânjește după dragoste, alint, drăgălășenie, după iubire.

El nu poate sta mereu în acea armură, ci vrea şi ca sufletul lui să primească dragoste. 

Ei nu spun în faţă. Sunt protectori. Niciodată nu vei auzi poate un te iubesc. Dar în spatele lui te simți în siguranța.

Acesta este şi momentul când bărbaţii puternici îşi caută pe altcineva pentru a-şi pune sufletul la odihnă. Nu pleacă de acasă, pentru că are confort. Sufletul si-l odihnește în altă parte.

Bărbaţii care au alături de ei femei puternice sunt creativi. De aceea, femeia trebuie să fie ca o muză. La fel de important este să-i recunoşti calităţile bărbatului. Cuvintele nu costă nimic.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close