Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cuplurile din zodiac care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dau senzația că sunt în pragul despărțirii"

Cuplurile din zodiac care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dau senzația că sunt în pragul despărțirii"

Mihai Voropchievici a spus în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, care sunt cuplurile zodiacului care se ceartă frecvent. Cu toate acestea, sunt unele lucruri care îi aduce pe nativi împreună.

Cuplurile din zodiac care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Dau senzația că sunt în pragul despărțirii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2023   •   19:30

Potrivit lui Mihai Voropchievici sunt unele cupluri ale zodiacului care se ceartă chiar și la ocazii speciale. "Dau senzația că sunt în pragul despărțirii. Cu toate acestea, există ceva care le ține împreună", a spus numerologul.

Berbec și Leu

"Două zodii de foc, care sunt fantastic de puternice, din toate punctele de vedere. Formează un cuplu pasional, dar cu multe dispute. Ei se simt bine când se ceartă, dar se străduiesc să își rezolve problemele pentru a fi împreună. Sunt oneste și prețuiesc adevărul, chiar dacă de multe ori au puncte de vedere diferite.

Citește și: Patru zodii care câştigă orice dezbatere, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor să îşi impună punctul de vedere" 

Când situația se situația se încinge, berbecul agresiv și leul arogant, își aruncă vorbe grele și niciunul nu dă înapoi. Ai impresia că s-a dezlănțuit iadul, dar nu își poartă pică. Totul revine la normal după ce a erupt vulcanul. După o ceară, legătura sexuală dintre ei, ajunge ala cote maxime.

Taur și Scorpion

Când un semn de pământ și unul de apă formează un cuplu, intră în coeziune, rezultă o tornadă de emoții,  dar într-un sens bun. Este aproape imposibil ca un Taur și un Scorpion să păstreze o relație platonică, să fie numai prieteni.

Nu există numai prietenia aceea platonică, pentru că sunt asemănătoare din punct de vedere sexual. Deși au o viață sexuală animată aceste zodii sunt și cele mai încăpățânate din tot horoscopul. Acest lucru poate să însemne și multe probleme, care se soldează cu certuri serioase. Scorpionul preferă schimbarea în timp ce Taurul, caută stabilitatea. Oricât de diferite sunt aceste două zodii, legătura emoțională și sexuală le determină să lupte pentru relația lor.

Rac și Capricorn

Ambele zodii au tendința pentru stabilitate și îi leagă o dragoste profundă. Racul și Capricornul sunt cele mai puțin emoționale zodii. Cu toate acestea, ambele zodii râvnesc la o relație emoțională puternică, de aceea au așteptări mari unul de la celalalt pe care de multe ori nu le împlinesc și de aici se generează multe certuri din te miri ce.

Totuși din lipsa de exprimare a emoțiilor pasiunea lor este intactă, într-o relație, Racul și Capricornul sunt parteneri foarte atașați, iar neînțelegerile și certurile lor reprezintă punctul de început al unei relații solide. Aceștia nu pot construi dacă nu se ceartă. Cu cât adrenalina e mai mare cu atât pasiunea este mai mare

Gemeni și Balanță

Între cele două zodii există posibilitatea unei rupturi. Ambele semne de aer formează un cuplu perfect. Se completează bine, se concentrează pe relația lor, dar sunt și diferiți total. Destul de inconsecvenți, Gemenii se răzgândesc de multe ori, în timp ce Balanța este stabilă, iar de aici pot rezulta multe dispute.

Gemenii preferă să conducă, iar Balanța fiind mai cumpătată, tinde să îi urmeze ca să nu strice armonia. Acest lucru îi ajută în relație. Nu își manifestă reciproc sentimentele și pot avea conflicte brutale. Își poartă un respect deosebit și merg înainte atât timp cât nu intervine adulterul.

Săgetător și Pești

Aceste două zodii sunt diferite, ceea ce le creează de multe ori probleme, însă momentele lor sunt bune și atât de frumoase încât dacă pot trece peste ceea ce îi desparte. Merită tot efortul să rămână împreună. Le place să se bucure de viață și să o trăiască din plin.

Amândouă zodii sunt zodii libere, dar mai au și nevoi emoționale diferite. Schimbarea e binevenită de multe ori. Problemele pot apărea și pentru faptul că Peștii vor mai multe decât pot oferi de multe ori Săgetătorii. Fiecare are o părere diferită despre ceea ce înseamnă o relație fericită. Peștii ajung să plângă iar Săgetătorii nu vor să își ceară iertare", a spus Mihai Voropchievici pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Horoscop zodiac
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close