Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Patru zodii care câştigă orice dezbatere, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor să îşi impună punctul de vedere"

Patru zodii care câştigă orice dezbatere, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor să îşi impună punctul de vedere"

Sunt patru zodii care câştigă orice dezbatere. Poți observa la locul de muncă sau chiar la o petrecere că sunt anumite persoane care vor să știe tot, să cunoască tot, să împărtășească și să se impună totodată, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Patru zodii care câştigă orice dezbatere, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor să îşi impună punctul de vedere"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2023   •   19:30

Potrivit maestrului Mihai Voropchievici, sunt patru zodii care vor să își împună punctul de vedere și au neapărată nevoie să se pună în prim plan.

Capricornul e prima zodie care câştigă orice dezbatere.

Se spune că are un spirit competitiv extrem de dezvoltat, deci nu e recomandat dacă vrei să lămurești o problemă să intri în competiție cu un Capricorn. Capricornul vrea să demonstreze că nu mai e nimeni ca el. Pe o parte e bine pentru cel care l-a pus la muncă, dar pe o parte e rău pentru ceilalți. Pentru că el, dorind să fie un exemplu pentru ceilalți, nu face decât să-și facă dușmani. 

Citeşte şi: Topul zodiilor dificile în relaţii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt total independente

Capricornul nu se prea pierde în detalii, nu se teme de orele suplimentare și are o capacitate de învățare care va surprinde foarte multă lume. Capricornul se află în top zodii predispuse la o carieră foarte bună în avocatură.

O zodie care e meticuloasă şi foarte organizată este Fecioara.

Fecioara are multă disciplină și un caracter extrem de puternic. Are o memorie foarte bună și, practic, are standarde ridicate. E perfecționistă și niciodată nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Fecioara reprezintă o zodie potrivită să lucreze cu publicul, cu oamenii și să-i ajute să depășească situații cu adevărat complicate, a spus Voropchievici la "Adevăruri ascunse". 

Balanţa este în topul zodiilor predispuse la o carieră în avocatură.

Adoră dezbaterile și se poate adapta foarte bine, indiferent de contextul discuției. Cântărește foarte bine, e diplomată, e o zodie corectă și vine cu dovezi analizând lucrurile din jur

Scorpionul are o intuiție extrem de bună. Şi el poate câştigă orice dezbatere!

El își trăiește viața în funcție de aceasta și ajunge să atingă succesul în cariera sa. Scorpionul cunoaște foarte bine oamenii, dar și adevăratele lor intenții și are tendința de a citi printre rânduri și de a detecta imediat o minciună.

Citeşte şi: Cele mai leneşe zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Nu puteau să lipsească din clasament"

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close