Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Condimentul care opreşte tusea. Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat"

Condimentul care opreşte tusea. Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat"

Un condiment deosebit de aromat şi foarte gustos, folosit în bucătărie, le-ar putea fi util şi celor care tuşesc rău, recomandă bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Condimentul care opreşte tusea. Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat"
Sursa foto: pixabay/antena3.ro
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2024   •   19:00

Fie că îl folosim sub formă de tinctură, pus în ceai, sau chiar ceai din cimbru, acest condiment vine de hac celor care nu se mai pot opri din tuse în această perioadă.

De asemenea, cei care suportă pot face şi inhalaţii cu cimbru, pentru a potoli tusea, mai spune Lidia Fecioru.

Pentru cei care nu au tinctură de cimbru, aceasta se poate prepara acasă ori se poate cumpăra de la plafar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"M-am gândit la un tratament pentru tuse, pentru că în perioada aceasta este atât de multă lume răcită şi se confruntă cu tusea. 

Citeşte şiCeaiul care te scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima. Lidia Fecioru: "Nu mai aruncați cojile, după ce gătiţi. Lăsaţi-le la uscat"

Este foarte bun cimbrul. Pe internet sunt mai multe reţete de tinctură de cimbru sau chiar o putem găsi la plafar. 

Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e puternic"

Se pun într-un pahar cu ceai cam 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e destul de puternic. 

Cine suportă să bea chiar ceai de cimbru este minunat. De asemenea, se poate face inhalație cu cimbru. Pentru tuse este nemaipomenit.

Eu nu am tinctură de cimbru, dar îmi fac acasă ceai de cimbru", a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena 3.ro.

Vezi şiCeaiul care scoate metalele grele din corp. Lidia Fecioru: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"

Dacă tusea persistă mai multe zile, este recomandat să vă adresaţi medicului de familie.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close