Aşa că, nu mai aruncaţi cojile de la ceapă sau usturoi după ce faceţi mâncare, ci puneţi-le la uscat.
"Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai.
În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă.
O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi.
Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă. Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală.
Explicaţia este aceea că aceste foi de ceapă conțin o substanță foarte bună, care ajută și pentru cei care au dezlipire de retină, de asemenea întăreşte mușchiul inimii, ajută şi pentru cei care au cârcei noaptea.
Așa că nu aruncați cojile de ceapă, după ce ați gătit. Puneţi-le într-un săculeț pe cele uscate, roșii, și când aveţi timp le fărâmați și le lăsaţi acolo. Când e cazul, faceţi un ceai", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, duminică, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.