Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care scoate metalele grele din corp. Lidia Fecioru: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"

Ceaiul care scoate metalele grele din corp. Lidia Fecioru: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"

Un ceai dintr-o plantă cunoscută poate ajuta la eliminarea metalelor grele din sângele şi din corpul nostru, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Ceaiul care scoate metalele grele din corp. Lidia Fecioru: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"
Sursa foto: antena3.ro/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    23 Dec 2023   •   20:00

"Mulţi oameni se plâng că le ies la analize metale grele în corp. Acest lucru se întâmplă de la un dezechilibru al vitaminelor, al mineralelor și atunci se face depozitarea în sânge mai repede a metalelor grele.

E vorba de metabolism, nu că am bea ceva anume. Şi, cel mai important din toate, este glanda tiroidă. Adică trebuie să fim foarte atenți ce se întâmplă cu sistemul nostru nervos și cu glanda tiroidă.

Pentru lucrul acesta este recomandat ceaiul de coriandru.

Citeşte şiCeaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Se găseşte şi în România. Se poate bea cu lapte"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El este cel care "spală" foarte bine, scoate toate reziduurile din sângele nostru, metalele grele chiar şi din organism, pentru că noi avem săruri, avem multe substanţe.

Dacă vrem să luăm un antioxidant foarte bun acela este pătrunjelul verde. E un antioxidant excepțional.

Şi ca să ne țină bine creierul, bem ceai de rozmarin.

Când avem senzație de vomă trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. Busuiocul, care se pune şi la friptură, este antibacterian", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close