Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 17-23 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Apare Soarele pentru Săgetători. Fecioarele au parte de pasiune

Horoscop 17-23 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Apare Soarele pentru Săgetători. Fecioarele au parte de pasiune

Horoscop 11-17 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii au parte de o carte bună, săptămâna aceasta, care le va aduce Soarele în viața lor, pe toate planurile. Fecioarele luptă pentru a-și îndeplini visurile și au parte de pasiune în viața lor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   18:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul are protecție foarte puternică în această săptămână, atât din partea divinității, cât și din partea unei persoane suspuse cu o poziție socială sau a unei personalități marcante. Fiți încrezători și acționați cum vreți voi pentru că sunteți pe calea cea bună.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Taurii au parte de renaștere. Totul este un sens benefic al tuturor lucrurilor care vă înconjoară. Aveți libertate de acțiune. Vă veți salva chiar într-o situație dificilă. Întoarcere unei persoane dragi vă va aduce o mare bucurie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

În această săptămână Gemenii pot fi trădați, abandonați și uitați de cei dragi. Intrați într-o situație din care nu puteți ieși foarte ușor. Părăsiți acea persoană care v-a trădat pentru că nu vă va fi prieten niciodată.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Sunteți foarte rapizi în acțiune. Datorită acestei rapidități veți avea parte de multe deplasări. Schimbări de situație benefice, iar șansa va fi de partea voastră în tot ce întreprindeți.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Pentru cei fără angajamente veți cunoaște un tânăr sau o tânără. Vă lansați în discuții, iar o veche relație se relansează cu condiția să ieșiți din pasivitatea pe care vreți să o aveți săptămâna viitoare și să nu fiți deranjați.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara are forța activă. Sunt dominați de lucrurile pe care vrea să le facă fiecare Fecioară. Au dinamism, combativitate. Vă îndreptați spre reușită. Există și o șansă pentru cei cu fără prea multe obligații să apară și un raport pasional.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Șansele sunt ridicate pentru fecunditate săptămâna aceasta. Bucurați-vă de partener.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Cartea lor anunță sfârșitul unei situații pe care nu au putut să o controleze. Dacă vreți să o controlați trebuie să faceți o transformare în modul de abordare a acesteia. Dacă veți face această schimbare în profunzime veți trăi un nou suflu, o renaștere și scăpați de toate angoasele care v-au năpădit.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Apare soarele pentru Săgetător. Vă afirmați, aveți fericire reușită. Vi se recunosc meritele. Clarificați în mod fericit orice situație pe care ați avut-o în perioada respectivă. Dați dovadă de mare vitalitate. Creativitatea va fi la cote maxime. Pentru cei singuri, la orizont se întrevede marea dragoste.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Veți începe o nouă acțiune, o activitatea profesională care va avea în final reușite și o realizare materială pozitivă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorii intră într-o săptămână de ambiguitate, de ezitare. Pasivitatea nu prea vă lasă să acționați. Dacă vreți să aveți reușită, trebuie să cugetați înainte de a acționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Peștii vor avea parte de călătorii. Sunteți stăpâni pe situații. Aveți controlul asupra tuturor lucrurilor din jurul vostru. Înaintați încet dar în siguranță. Succes, reușită și un contract semnat. O întâlnire frumoasă pentru cei fără obligații, vă redă o energie nouă.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close