Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cupluri de zodii care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Și la tribunal se ceartă"

Cupluri de zodii care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Și la tribunal se ceartă"

Numerologul Mihai Voropchevici a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cuplurile din zodiac care se ceartă mereu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2023   •   19:30

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, Mihai Voropchevici a prezentat mai multe cupluri din zodiac care se ceartă mereu. Potrivit acestuia, deși tendința este ca nativii să spună că timpul le va rezolva pe toate și odată cu înaintarea în vârstă spiritele se vor mai calma, în realitate lucrurile devin și mai dificile odată cu trecerea timpului.

Citește și: Regula celor cinci NU pentru o relaţie fericită, cu Lidia Fecioru: "Nu îți bârfi partenerul"

Berbec - Capricorn

"Nerăbdarea și impulsivitatea Berbecului nu se completează niciodată cu grija exagerată și cu personalitatea totuși sensibilă a Capricornului care tinde spre armonie, spre liniște. Sunt exact ca picătura de ulei cu apa. La început se vor amesteca puțin, dar ușor, ușor încep să se separe. Fiecare cu conceptul lui. Capricornul abordează problemele într-un mod rezervat, iar Berbecul trece direct la obiect. Vrea să facă totul acum și gata. Asta duce la sufocarea în relație a Capricornului așa că interacțiunea lor va duce la multe certuri în cuplu."

Taur și Vărsător

"Taurul este tradiționalist, mai ales la întâlniri. Vorbește des despre bani, cum vrea să trăiască alături de partenerul de viață și face planuri de viitor, în schimb Vărsătorului nu îi place să se supună regulilor societății. El e atipic, el e cel care se rupe de turmă. Preferă să ia lucrurile așa cum vin, fără să le analizeze prea mult. Vărsătorul își exprimă nemulțumirile prin conflict, ceea ce îl supără pe taur pentru că el vrea să atenueze, să nu știe toată lumea. Dacă ar exista mai multă comunicare deschisă și caldă ar fi minunat."

Gemeni și Pești

"Peștii luptă să-și înțeleagă partenerul, dar nereușind, cedează. Gemenii pot fi incoerenți, neliniștiți și contraintuitivi în exprimarea trăirilor, iar asta va duce la conflictele interioare ale Peștilor, fanii conversațiilor profunde, al tuturor metodelor de comunicare. Și Gemenii comunică foarte bine, dar Peștii sunt cei care nu înțeleg cursul firesc al lucrurilor, sunt mai utopici, un pic.", a spus Mihai Voropchevici.

Totodată numerologul a precizat că zodia Carpricorn poate avea certuri dure și cu nativii din zodiile de aer.

"Capricornul se poate certa non-stop cu zodiile de aer. Se ceartă foarte bine cu Balanța, dacă aceasta e prea volatilă. Totodată o ceartă puternică este între Capricorn și un Vărsător, se ajunge direct la ruptură. Ei se ceartă și la tribunal, acolo unde Capricornul tot mai are să îi reproșeze Vărstătorului ceva", a precizat Mihai Voropchevici.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close