Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 19-25 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leul iese câştigător, Racul găseşte leacul la probleme

Horoscop rune 19-25 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Leul iese câştigător, Racul găseşte leacul la probleme

Horoscop rune 19-25 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână cu suișuri şi coborâșuri, dar sunt ale noastre și trebuie să le acceptăm, mai ales că vine și perioada concediilor, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

de Georgiana Adam    |    17 Iun 2023   •   18:30

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul are un mesaj dublu de la rună. În primul rând, e sfătuit să se relaxeze, iar această relaxare va surveni datorită faptului că cineva foarte apropiat unui nativ din zodia Berbec se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Deci Berbecul n-are de ce să se agite și să-ți facă griji, să fie tensionat. Deci, relaxați-vă că totul e în regulă. 

Horoscop rune pentru Taur

În schimb, pentru Tauri e o săptămână în care abundă veștile bune, dar în afară de vești bune, s-ar putea să primiți și un cadou surpriză. Dar de ce nu și o sumă de bani importantă? I-a lovit cu trei lucruri care nu le plac deloc Taurilor: bani, cadouri și surprize plăcute. 

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Horoscop rune pentru Gemeni 

Gemenii au primit un sfat clar, scurt și la obiect: lăsați la o parte toate grijile, tot ce e legat de trecut, toate frământările voastre și totodată, pe lângă ele, lăsaţi și necazurile care au survenit. Lăsați la urmă totul și pregătiți-vă pentru o săptămână nemaipomenită.

Horoscop rune pentru Rac

În sfârșit, Racii pot găsi un răspuns sau mai multe sau rezolvarea unor probleme care-i frământă, numai cu condiția să angajeze o discuție sinceră, ca de la om la om, ca de la frate la frate, soție, la soț cu cei din familii. Și în situația asta rezolvarea își găsește leacul, iar o cineva are de gând să facă o bătălie. 

Horoscop rune pentru Leu

Leul va susține o mică bătălie. Nu trebuie să fie îngrijorat, pentru că tot el câștigă în mod sigur. Deci, cu bătălie, fără bătălie, Leul a ieșit câștigător săptămâna următoare.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara, după sfaturile bune și probabil că cineva a încercat să dea cu pumnul în masă în fața unei Fecioare, e pregătită să susțină o bătălie furtunoasă, un mic război cu cei din jur. Sfatul runei este să nu vă mai mobilizați toate forțele pregătindu-vă de război, liniștiți-vă, renunțați la dispută și rămâneți foarte cald. Numai așa totul se aranjează. Noi de multe ori căutăm rezolvări acolo unde nu trebuie. 

Horoscop rune pentru Balanţă

Balanţa foarte curând va afla un adevăr important care-i va marca viața sau i-o va schimba. 

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul trebuie să-și mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția atât în familie, cât și societate, dar și la serviciu. Numai în condițiile acestea, cu mobilizarea forțelor, Scorpionii vor triumfa. 

Horoscop rune pentru Săgetător

Este zodia de foc care vrea să ia concediu. O parte vrea să se mute din casă, altă parte sau unii vor să-și mute locul de muncă, să-şi schimbe serviciu. Schimbarea serviciului poate să survină și cu o sarcină în plus. Veți acționa foarte favorabil pentru voi într-o problemă care vă preocupă, așa că nu trebuie să faceți eforturi deosebite, că ceea ce vă doriți veți reuși să obțineți.

Horoscop rune pentru Capricorn

În schimb, pentru Capricorn, că a muncit mult, cu spor, e harnic, e o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune pentru Vărsător

Atenţie, Vărsători, aveți o săptămână în care veți primi un mesaj foarte, foarte important şi fiți pregătit să-l recepționați. Deci cu alte cuvinte, nu ștergeți niciun mesaj, fie că a venit pe mail, că a venit pe Whatsapp sau pur și simplu un SMS, pentru că este un mesaj foarte important și de el depind multe lucruri benefice pentru voi. 

Horoscop rune pentru Peşti

Peștii au o săptămână în care aleargă pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci, atenție și la starea de sănătate, și la cheltuieli, și la guriță aceea mare a voastră care de multe ori te să strice multe lucruri bune făcute înainte. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close