Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 26 iunie - 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Toate visele Taurilor se împlinesc, la Lei apar necazuri din senin

Horoscop rune 26 iunie - 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Toate visele Taurilor se împlinesc, la Lei apar necazuri din senin

Horoscop rune 26 iunie-2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână cu suișuri şi coborâșuri, dar sunt ale noastre și trebuie să le acceptăm, mai ales că vine și perioada concediilor, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune 26 iunie - 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Toate visele Taurilor se împlinesc, la Lei apar necazuri din senin
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2023   •   18:30

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul va primi ceva veşti. Aceste veşti înseamnă că el va fi obligat să susțină o mică bătălie. Nici el nu știe pentru ce va fi această bătălie, dar vrea el să câștige în mod obligatoriu. Sfatul runei este: nu fiți îngrijorat, lăsați bătăliile deoparte, că voi, Berbecii, veți câștiga în mod sigur. Deci bătălia nu-și are sensul.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Pentru Taur, urmează o săptămână de fertilitate și belşug. Deci urmează săptămâna în care toate visele Taurilor se vor împlini. Săptămâna precedentă a fost iar cu lucruri bune, deci a mai ieșit soarele şi la ei, că se spunea că anul acesta Taurul e vedeta.

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să lase toate problemele, grijile legate de trecut, să lase necazurile în urmă, să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. E posibil ca o parte din Gemeni, nu chiar toți, să se fi încărcat cu multe probleme și cu multe griji, iar runa îi atenționează să se pregătească pentru o săptămână mai bună şi să uite de griji.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul primește vești bune, un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Din când în când vin la ei câștigurile.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul stă pe o pojghiță de gheață subțire. Să fie atent, extrem de prudent, deoarece pot apărea niște necazuri așa ca din senin și e mai bine să fiți precauți în săptămâna care urmează.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară 

Fecioarei încă nu i-a trecut ce a avut cu o săptămână înainte. Tot vrea un pic de scandal, un pic de bătălii furtunoase, vor să rezolve totul pe forță, dar runa îi aranjează în așa fel cu două vorbe: nu căutați scandal, că totul se aranjează. Deci evitați tot ce înseamnă stare tensionată și cuvinte grele.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă

La Balanţă, se repetă runa care a fost cu o săptămână în urmă. Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba. Înseamnă că Balanțele timp de două săptămâni sunt pe investigații, pe căutări, pe alergătură, până obțin acel lucru pe care și-l doresc.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

În schimb, Scorpionul trebuie să-și mobilizeze forțele ca să-și consolideze poziția în familie, societate și la serviciu. Veți triumfa dacă veți face aceste lucruri.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Vunjo a venit în curtea Săgetătorilor pentru o săptămână. Ați câștigat pe toate planurile.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul în sfârșit va putea găsi rezolvarea problemelor care îl frământă numai făcând un consiliu de familie, unind, aducându-i pe toți în jurul lui și purtând o discuție sinceră cu ceilalți membri de familie.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător 

Vărsătorul s-a gândit că e timpul că e pregătit să înceapă o viață nouă. Deci, deci veți primi revigorare, renaștere în planul tuturor disponibilităților fizice și psihice.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Pești

Peştii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante. Cât de curând să fiți pregătiți de schimbări și în viață, și în casă. Din cauza schimbării, trebuie să rămână în așteptare acasă.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close