Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru ne dă 4 motive pentru care nu ne-am găsit sufletul pereche

Lidia Fecioru ne dă 4 motive pentru care nu ne-am găsit sufletul pereche

Lidia Fecioru ne-a oferit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” 4 motive din cauza cărora nu ne-am găsit sufletul pereche încă.

Lidia Fecioru ne dă 4 motive pentru care nu ne-am găsit sufletul pereche
de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   19:52

Când intrăm în ceasul al 12-lea, în disperare că nu apare sufletul pereche, karma lucrează pentru noi. Universul lucrează pentru noi, indiferent de vârstă. Dacă nu a fost înseamnă că nu a fost să fie. Totul e atât de bine calculat că nu trebuie să ne învinovățim dacă nu s-a întâmplat să iasă o relație.

Nu există că nu avem noroc, ba poate avem cel mai mare noroc că ni l-a luat Dumnezeu pe cel de lângă noi când noi îl țineam cu forța și de fapt nu era pentru noi. Toată lumea vrea suflet pereche, eu nu vreau pereche, vreau un suflet, ca să nu ne omorâm în casă dacă suntem și gândim la fel. 

Universul are grijă de tot ce e pe pământ, totul e programat deja pentru noi. 

Să ne bucurăm de viață și de tot ce ni se întâmplă, ca și cum această problemă nu există, că nu avem încă suflet pereche.

Momentul potrivit. Uneori ne dă Universul de înțeles că nu e momentul potrivit să facem o uniune, nu e persoana potrivită și noi ținem cu forța. În viață se întâmplă văzut, plăcut, luat! Dar universul îți aduce pe cineva când încetezi să nu mai fii disperat. Oamenii trebuie să renunțe la iluzia controlului, programat: anul asta trebuie să mă mărit, să fac un copil și tot așa! Nu se întâmplă când vrem noi.

V-ați gândit vreodată cum trebuie să arate acest suflet pereche? Ei bine nu arată cum ne-am imaginat. Sufletul nostru pereche e telepatic. Undeva este cineva care gândește la fel, cum acționăm noi, acționează și ei la fel. Și atunci intervine forța divină care vă aduce împreună, dar asta e ceva foarte rar. Sufletul pereche apare când ți-ai făcut planul, când ești utopic. De multe ori vezi pe parcurs dacă e sau nu sufletul nostru pereche.

Când ți se pare că e simplu să rezolvi niște lucruri, o forță divină îți dă niște teste și vezi dacă le treci sau nu. Ofertele vin când nu te aștepți, degeaba ai tu planurile făcute. Sufletul pereche nu ține cont de bani sau de frumusețe, ci de ce accepți la celălalt și ce acepta celălalt la tine. 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru suflet pereche
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close