Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Trăsăturile femeilor Alfa. Lidia Fecioru: ”Niciodată nu vor da vina pe cineva că ele sunt nefericite”

Trăsăturile femeilor Alfa. Lidia Fecioru: ”Niciodată nu vor da vina pe cineva că ele sunt nefericite”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, la emisiunea "Adevăruri ascunse", ce sunt și ce vor femeile Alfa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2024   •   20:30

În emisiunea Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a vorbit despre cum se deosebesc femeile alfa și ce caracteristici au.

”Femeia alfa știe ce vrea, face ce vrea, pleacă unde vrea, nu e independentă, este super independentă, fie că sunt singure, fie că sunt într-o relație.

Într-o relație, ea întotdeauna își creează planurile ei și nu depinde de nimeni și nimic. Adică este o femeie care are clar o carieră, este înfiptă bine, cu tocurile în asfalt. Are o anumită inteligență, una e că e inteligentă, alta e că știe ce vrea, iar alta e că-și organizează viața exact cum îi place ei și nu ține cont de părerile nimănui.

Mai au o calitate: nu se compară niciodată cu alții, adică se cunoasc foarte bine. Da, asta înseamnă să aibă încredere în ea, să aibă încredere în tot ce face, în tot ce spune, în toate acțiunile ei. Poate fi chiar un lider, pentru că asta este. Ăsta e felul ei de a se comporta. 

Citește și: Lidia Fecioru: "Femeia bigudiu și bărbatul lipitoare creează dependențe bolnăvicioase!" | Cele mai mari greșeli pe care le fac femeile și bărbații atunci când flirtează 

Femeile alfa: Ele sunt îndrăznețe, ele îndrăznesc să fie căpetenii, îndrăznesc să spună unele lucruri cu curajul.

Nu le frică că cineva o să le scoată vorbe, nu le interesează. Nu le interesează părerea nimănui și nimic.

Da, femeile alfa mai au o chestie. Știu când să plece, nu așteaptă să fie alungate. E o chestie de demnitate. Șefii nu sunt alungați, își dau demisia, sunt sigure pe ele, ele știu întotdeauna să facă ceva să funcționeze: o prietenie, o relație, o decizie eșuată. 

Înseamnă, de obicei, că investesc timp și energie. E și adevărat, decât să-ți faci o relație de care te târâi de ea și investești în ea, irosești și energie și te consumă, nu înțeleg de ce s-o ai.  Mai bine stai singur decât să stai într-o relație din asta care te epuizează.

Femeile alfa nu se victimizează, da, nu vor fi niciodată în postura de victimă.

Niciodată nu vor da vina pe nimeni că ele sunt nefericite. Niciodată nu vor da vina pe cineva cu care are o relație, că relația nu merge pentru că ea hotărăște dacă merge sau nu merge. Își conduc viața singure”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close