Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lunile în care oamenii sunt tentaţi să-şi înşele partenerul. Lidia Fecioru: "Aveţi grijă în această perioadă"

Lunile în care oamenii sunt tentaţi să-şi înşele partenerul. Lidia Fecioru: "Aveţi grijă în această perioadă"

Există multe motive pentru care oamenii înşală, iar bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este de părere că oamenii sunt tentaţi să înşele în anumite luni ale anului, mai exact în sezonul cald.

Lunile în care oamenii sunt tentaţi să-şi înşele partenerul. Lidia Fecioru: "Aveţi grijă în această perioadă"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2024   •   19:00

"Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Cumva, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.

În concediu, este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: Cară bagajul! Stai cu copiii! şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă!

Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără.

Imediat după sărbătore de iarnă, este iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. 

Este important să ne dăm răgaz. Dacă tu vrei atenţie în relaţie, oferă şi tu asta. Dacă vrei timp, oferă-i şi celuilalt timp.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Există numeroase motive pentru care oamenii pot alege să-și înșele partenerii de cuplu, iar aceste motive pot varia în funcție de nenumărate aspecte.

Neînțelegerile, frustrările sau nemulțumirile nerezolvate sunt principalele motive pentru care oamenii pot căuta împlinire emoțională și fizică în afara relației actuale.

Comunicarea slabă într-o relație poate duce la neînțelegeri și sentimente de izolare. Unele persoane pot căuta în altă parte atenție și validare emoțională pe care nu le primesc în relația primară.

Totodată, în cazul în care o persoană se simte rănită sau trădată în relație, poate alege să răspundă printr-un act de infidelitate.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close