Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință. Lidia Fecioru: "Are legătură cu spiritualitatea"

Metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință. Lidia Fecioru: "Are legătură cu spiritualitatea"

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse metoda 369 care te ajută să îți îndeplinești orice dorință.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2024   •   19:00

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse metoda 369, inventată de Nikola Tesla, care te ajută să îți îndeplinești orice dorință.

"Metoda de manifestare 369 este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea. Pentru a utiliza tehnica asta trebuie să luăm un pix și o agendă și să știi exact ce îți dorești și cum să manifești această dorință.

Citește și: Zodii pline de noroc în 2024, horoscop cu Mihai Voropchevici: "Anul vine pentru ei cu o lecție"

Îți stabilești obiectivul, o promovare, achiziționarea unei locuințe, găsirea unui partener și așa mai departe. Luăm drept exemplu afirmația "Am banii necesari pentru o vacanță în Grecia", apoi gândește-te cum vrei să fie. În capul tău îți faci planul de bătaie. Notezi acea afirmație în jurnal de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara", a spus Lidia Fecioru.

În ceea ce privește momentul în care aceasta devine realitate, Lidia Fecioru, a spus că nu este precis. "Contează cât de mult credeți voi în interiorul vostru în acea afirmație", a spus bioenergoterapeutul.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close