Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchevici, meteo din bătrâni pentru luna decembrie. Cum e sortită a fi vremea de sărbători

Mihai Voropchevici, meteo din bătrâni pentru luna decembrie. Cum e sortită a fi vremea de sărbători

Numerologul Mihai Voropchevici, a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna decembrie. Acesta a precizat și dacă vom avea zăpadă de Crăciun și Revelion.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   20:00

Mihai Voropchevici a spus cum va fi vremea luna aceasta, potrivit meteo din bătrâni. În cadrul rubricii Adevăruri ascunse, el a precizat și dacă vom avea zăpadă sau nu de sărbători.

"Pentru ultima lună a anului 2023 se spune că din data de 1 până data de 4 vremea este bună. După data de 4 vine 5 și 6 cu vânt puternic, pe 7 și 8 este înorat, pe 9 plouă bine.

Citește și: Cupluri de zodii care se ceartă mereu, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Și la tribunal se ceartă"

Tot ce cade din cer în perioada 10-13 se transformă în lapoviță și ninsoare. Nu prea vom avea parte de zăpadă până pe data de 13. Din 14 până în 19 se îndreaptă vremea, este iar bine. De pe data de 20 până pe data de 22 va fi vânt și ger", a spus Mihai Voropchevici.

Potrivit meteo din bătrâni, de pe data de 23 decembrie va începe să ningă, mai ales în zona montană.

"Pe 23 și 24 vom avea zăpadă, mai ales în zona montană. De pe data de 25 până pe data de 28 va fi vânt cu intensificări. Pe data de 29 e liniște, nici vântul nu bate, dar asta e pregătirea pentru sfârșitul anului pentru zilele de 30 și 31, când vom avea zăpadă", a spus numerologul.
 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close