Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Topul celor mai inteligente zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Şase zodii care reuşesc în orice direcţie

Topul celor mai inteligente zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Şase zodii care reuşesc în orice direcţie

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai inteligente zodii într-un horoscop inedit.

Topul celor mai inteligente zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Şase zodii care reuşesc în orice direcţie
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   19:30

Din cele 12 zodii, şase încearcă să iasă deasupra, dar nu spunem că celelalte şase nu sunt inteligente. Însă aceste şase zodii se remarcă prin ceva deosbit. Aceste zodii, din afară noi vedem că parcă totul le merge perfect. Reuşesc în orice direcţie, nu au inhibiţii, mizează pe îndrăzneală şi totodată îi ajută inteligenţa ieşită din comun.

Dar, uneori, semnele zodiacale dau senzaţia că totul le merge bine, dar dedesubt este multă muncă, iar această muncă, ajutată de surplusul de inteligenţă, conduce la reuşitele pe care le vedem noi la aceste zodii. Topul întocmit de specialişti în astrologie arată că următoarele şase zodii ies din tiparele oamenilor inteligenţi.

Citeşte şi: Topul celor mai trădătoare zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "La prima vedere par prietenoase"

Scorpion, în topul celor mai inteligente zodii

Ei par liniştiţi, reci, distanţi, dar ţin minte atunci când totul pare o înşelare. Ei stau în observare, te studiază, te analizează, iar apoi dau verdictul. Nu îi place să fie luat prin surprindere. Vrei să îi comunici ceva? Dă-i un mesaj, sună-l. Nu îl pune în faţa unui fapt împlinit pentru că reacţionează foarte urât. Au un mod unic de a soluţiona toate problemele. Dintr-un alt punct de vedere, o profesie pentru care este născut este aceea de cercetător în domeniul secretelor. Este un foarte bun detectiv.

De cele mai multe ori, Scorpionul este cu cel puţin trei paşi înaintea celorlalţi. În afară de faptul că au o inteligenţă peste măsură, posedă o intuiţie de excepţie, o intuiţie pe care toată lumea şi-ar dori-o. Scorpionii au capacitatea de a descoperi secrete. Te citesc imediat dacă l-ai minţit. Unui Scorpion nu îi place să fie minţit, cu toate că ei fac asta.

Săgetător, în topul celor mai inteligente zodii

Este o zodie mereu pregătită de noi experienţe, dar şi de aventuri. Au o perspectivă, văd lucrurile în ansamblu. Sunt o fântână de înţelepciune, iar soluţiile lor sunt printre cele mai ingenioase. Săgetătorul este cunoscut şi ca filosoful zodiacului. Nu e de mirare că semnele de foc au o sete nestăvilită de cunoaştere, o dorinţă puternică de a afla mereu lucruri noi. În afară de faptul că sunt foarte inteligenţi, au şi o triplă protecţie.

Greşeala unui Săgetător este să spună că el este deştept, inteligent că aşa l-a născut mama lui. El s-a născut cu nişte calităţi şi aptitudini, dar forţa divină vine asupra lui cu încă două forţe de reper şi îi dă nişte atuuri suplimentare faţă de cei care, de multe ori, încearcă să îl conteste şi nu îi acceptă o greşeală că altul poate să fie mai inteligent decât altul.

Vărsător, în topul celor mai inteligente zodii

Vărsătorul este zodia care are un anumit fel de a gândi. Este, cum spun astrologii, printre cele mai ciudate semne ale zodiacului. Modul întortocheat de a gestiona lucrurile pe care, de multe ori, te împiedică să le vezi sau să îţi dai seama de ele este tocmai inteligenţa lui. Datorită acestei inteligenţe, de multe ori îşi încurcă chiar propriul drum. În loc să accepte că soluţia cea mai bună este la îndemâna lui, el va căuta cele mai întortocheate căi ca să ajungă tot la aceeaşi soluţie.

Datorită inteligenţei, este cu un pas înainte celorlalţi. Acest semn de aer are abilităţi fantastice. Este analitic, se remarcă imediat, este hotărât să găsească soluţii, greu de satisfăcut, exigent şi, potrivit astrologilor, Vărsătorul, mintosul cum i se mai spune, poate deveni extraordinar de alambicat pentru cei din jurul lui şi toţi se întreabă cum a ajuns la acea soluţie la care nu s-a gândit nimeni.

Fecioara, în topul celor mai inteligente zodii

Cea mai analitică, cea mai tipicară, caracterizată prin verbul a gândi. E un mare gânditor nativul din Fecioară. Poate prea mult gândeşte uneori. Analizează atent fiecare situaţie şi poate depista rapid dacă ceva nu e la locul său sau ce piesă lipseşte. Este vizionară, introvertită, rigidă de multe ori, dar foarte inteligentă. Este mai greu să păcăleşti o Fecioară care va întoarce fiecare situaţie pe care i-o prezinţi pe toate părţile.

Acolo nimeni nu vede un amănunt, o Fecioară îl va găsi. Este minunat să apelezi la viziunea une Fecioare atunci când simţi că ai intrat într-un punct mort şi nu mai găseşte soluţii. Fecioara, dacă o faceţi prieten şi o suportaţi cu hachiţele ei, veţi avea un prieten foarte inteligent.

Berbec, în topul celor mai inteligente zodii

Berbecul, semnul care deschide zodiacul, este acela care a primit toate atuurile. Îi merge mintea brici, face de îndată toate conexiunile, e foarte rapid în gândire, dar datorită faptului că este foarte independent şi încrezător în el însuşi, va căuta să devină un pic narcisist. Are senzaţia că a inventat conceptul de instinct. Beneficiază din plin de norocul începătorului. Cât timp îşi urmează instinctul şi nu se gândeşte a doua oară la acelaşi lucru, şi merge pe primul impuls, va ieşi învingător.

Nu degeaba se spune că Berbecul se aruncă cu capul înainte. Inteligenţa lui nativă îl va scoate mereu din ipostaze neplăcute şi buclucuri. Inteligenţa lui îl ajută în toate împrejurările. Este un semn de foc îndrăzneţ, cutezător, care se pune întotdeauna la dispoziţia celor care au nevoie de el. De multe ori intră în karma omului fără să fie invitat.

Gemeni, în topul celor mai inteligente zodii

Pe cât sunt de năzdrăvani, când vor să îşi folosească inteligenţa în scopuri mai puţin plăcute, să facă farse şi glume neplăcute celor din jur, te fac să te întrebi: chiar aşa să fie? Nativul din Gemeni se mişcă rapid, face cu uşurinţă toate conexiunile şi de aceea specialiştii îl va clasa în locul 1 în topul zodiilor inteligente. Se informează din multe surse, dispune de multe soluţii şi, fiind o zodie de aer, este pur şi simplu un burete informaţional.

Are dexteritate mintală, abilitatea de a accesa mai multe soluţii. Sunt şi ei vizionari ca şi Fecioarele, dar filtrează în timp real cea mai bună variantă. Gemenii sunt, undeva, consideraţi de specialişti, cameleonii zodiacului. Nu au doar inteligenţă proprie, ci pot mima inclusiv inteligenţa celorlalţi. Se pliază, au percepţii rapide şi devin alunecoşi.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close