Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care nu pot ţine un secret, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei nu-şi pot ţine gura pentru nimic în lume"

Zodii care nu pot ţine un secret, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei nu-şi pot ţine gura pentru nimic în lume"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre nativii din zodiac care nu pot ţine un secret.

Zodii care nu pot ţine un secret, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei nu-şi pot ţine gura pentru nimic în lume"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2023   •   19:30

"Dacă vrem să se afle un secret, le spunem celor trei zodii: Dacă sunt secrete tainice, trebuie să te fereşti de aceşti nativi.

Săgetătorul, printre zodiile care nu pot ţine un secret

Mai puţin preocupat de fapte, şi mult mai interesat de adevăr. Dacă tu ştii un secret, care conţine un adevăr, să fii convins că el va spune. Fire vibrantă și carismatică, e recunoscut pentru talentul său de a povesti, dar, totodată,și de a exagera într-o oarecare măsură. Mare grijă să nu-i spui ceva confidențial. Dacă e o poveste destul de bună va avea grijă să o facă cunoscută tuturor.

Citeşte şi: Topul celor mai dorite femei din zodiac, cu Mihai Voropchievici: ”Ea este o minte ascuțită într-un chip frumos”

Gemenii, cap de listă

Gemenii sunt mai bârfitori aşa. Ei nu îşi prea pot ţine gura pentru nimic în lume. De ce?! Pentru că este o zodie guvernată chiar de Zeul Comunicării. Deci, nu ai cum să pui lacăt unui nativ din zodia Gemeni. Ei simt o nevoie acută de a comunica și de a împrăștia veștile. Nu poți conta pe ei dacă plănuiești o surpriză.

Fecioara, cea de-a treia zodia care nu poate ţine un secret

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte vorbăreţi. Adoră efectiv să vorbească, aşa că şi aceşti nativi sunt pe lista zodiilor care nu pot ţine un secret. Fecioarele dacă au un secret, trebuie neapărat să-l trâmbițeze. Va avea grijă să le explice tuturor că de fapt tu ești cel care ai dat greș, cam în orice. În realitate însă, te copleșește cu sfaturi și trebuie să faci întocmai cum îți spune dacă vrei să te ajute. Insista să-i mărturisești totul, dar nu îți promite că o să-ți păstreze secretele.", a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close