Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Incidente la vot. Un alegător din Năvodari este cercetat de poliţie după ce a distrus mai multe buletine de vot

Incidente la vot. Un alegător din Năvodari este cercetat de poliţie după ce a distrus mai multe buletine de vot

Seria de încidente la secţiile de votare din ţara continuă. La Năvodari un alegător care a primit, din greşeală, buletine de vot în plus este cercetat de poliţişti pentru că le-a distrus.

Incidente la vot. Un alegător din Năvodari este cercetat de poliţie după ce a distrus mai multe buletine de vot
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2020   •   12:45

La intrarea în secţia de votare nr. 113 din Năvodari, judeţul Constanţa, un alegător a constatat după ce a aplicat ştampila cu menţiunea “Votat” că are mai multe buletine de vot.

Alegătorul nu a adus la cunosţintă reprezentanţilor secţiei de votare că are buletine de vot în plus şi la ieşirea din secţia de votare le-a distrus.

„Astăzi, în jurul orei 8.30, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la secţia 311, unul dintre votanţi ar fi distrus mai multe buletine de vot. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi primit câte un buletin de vot în plus şi, după ce ar fi aplicat ştampila cu menţiunea Votat, ar fi constatat acest lucru, moment în care ar fi rupt cele două buletine de vot în plus.” , precizează reprezentanţii IPJ Constanţa 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri.

Reamintim că, la alegerile locale 2020 alegătorii primesc patru buletine de vot: unul pentru primar, unul pentru consiliul local, unul pentru consiliul judeţean şi unul pentru preşedintele consiliului judeţean.

În Bucureşti alegătorii primesc patru buletine de vot: unul pentru primarul de sector, unul pentru consiliul local al sectorului, unul pentru primarul general al municipiului Bucureşti şi unul pentru Consiliul General al al Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Alegeri locale 2020. Cum aflăm secţia unde putem vota

×
Subiecte în articol: Navodari

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close