Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Alina Gorghiu, strigăt disperat pe Instagram: "Mi-au furat pagina! Nu mi se pare întâmplător!"

Alina Gorghiu, strigăt disperat pe Instagram: "Mi-au furat pagina! Nu mi se pare întâmplător!"

Senatorul PNL Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului, a anunţat, luni, pe Instagram, că i-a fost furată pagina de Facebook şi că "acest lucru nu poate fi întâmplător", în condiţiile în care campania electorală este preponderent digitală, din cauza pandemiei.

Alina Gorghiu, strigăt disperat pe Instagram: "Mi-au furat pagina! Nu mi se pare întâmplător!"
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   15:15

"Ăsta este adevărul. Mi-au furat pagina de facebook. Sâmbătă dimineață am constatat că cineva rulează un live pe Facebook-ul meu care nu are nicio legătură cu mine, după care nu am mai avut acces la pagină. Acum, echipa de online este în proceduri cu Facebook pentru a recupera pagina. Nu mi se pare întâmplător ca pagina mea de Facebook să fie hacked cu două săptămâni înainte de finalul campaniei, în condițiile în care este o campanie atipică, iar toată comunicarea se face pe Facebook", este mesajul postat pe contul Instagram alinagorghiu.

Ea nu explică de ce a făcut acest anunţ public la două zile după ce a constatat incidentul.

Este însă adevărat că, luni după amiază, pagina sa de Facebook nu putea fi accesată (foto galerie).

Gorghiu candidează pentru un nou mandat de senator în alegerile din 6 decembrie, în aceeaşi circumscripţie în care şi-a câştigat actualul mandat.

Primul loc la Senat în Timiş, în contul realizărilor 

Ea ocupă primul loc pe lista electorală a PNL depusă în judeţul Timiş, situaţie pentru care liderul liberalilor din judeţ, Alin Nica, a fost nevoit să dea explicaţii, atât în interiorul organizaţiei, cât şi în presă.

Nica a spus că Gorghiu a fost pusă pe primul loc pe lista pentru că "are realizări şi au susţinut-o primarii".

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Facebook pagină furată
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close