Antena 3 Alegeri parlamentare 2020 Incident alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt la o secţie din Prahova din cauza unui incendiu

Incident alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt la o secţie din Prahova din cauza unui incendiu

de Claudia Popovici    |    06 Dec 2020   •   18:13
Incident alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt la o secţie din Prahova din cauza unui incendiu
Sursa foto: Hepta

Un nou incident la o secție de votare a avut loc duminică, în Prahova. Procesul de vot a fost întrerupt din cauza unui incendiu.

La secţia 367 din comuna Ceptura, satul Malu Roşu, a izbucnit un incendiu la coşul de fum al instalaţiei de încălzire. Procesul de vot a fost întrerupt temporar. 13 persoane au fost evacuate preventiv, au informat reprezentanţii IPJ Prahova

Incendiul a fost lichidat, iar votarea a fost reluată în condiţii normale

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Alina Anton, a declarat că la momentul incidentului în secţia de votare nu se aflau alegători, informează Agerpres.

 Un votant a înjurat şi bruscat membrii unei secţii de vot din Suceava

Martorii au sunat imediat la 112 şi alegătorul recalcitrant a fost amendat cu 1.500 de lei. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, a declarat că, în cele opt ore de la deschiderea secțiilor de vot, au fost înregistrate 101 sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale, din care 30 nu s-au confirmat.

Au fost 33 de sancțiuni contravenționale: 11 avertismente scrise și amenzi în valoare de 85.000 de lei, conform Mediafax.

Un alegător din Brăila a primit un buletin de vot pe care era aplicată ștampila “Anulat”

O persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată deja o ștampilă de vot, spun repezentanții IPJ Brăila.

În urma verificărilor făcute, a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ștampila "Anulat”. Potrivit polițiștilor, ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot.

Un bărbat din Iaşi a primit o amendă record pentru că făcea campanie electorală în ziua votului

Bărbatul a intrat într-o secţie de votare cu mai multe pliante electorale pe care ar fi încercat să le împartă celor prezenți. Poliţiştii l-au amendat pe individ cu 12.500 de lei pentru că nu purta mască respectiv pentru încălcarea legii electorale.

 

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close