Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Incident alegeri parlamentare 2020. Alegători amendaţi, după ce au fotografiat buletinele de vot în Botoşani

Incident alegeri parlamentare 2020. Alegători amendaţi, după ce au fotografiat buletinele de vot în Botoşani

Un nou incident la o secție de votare a avut loc duminică, în Botoşani. Doi alegători au fost amendaţi după ce au fotografiat buletinele de vot.

Incident alegeri parlamentare 2020. Alegători amendaţi, după ce au fotografiat buletinele de vot în Botoşani
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2020   •   19:11

La o secție de votare din Botoșani, doi bărbați, de 49 și 32 de ani, au fost surprinși de către un membru al comisiei de votare, în timp ce fotografiau buletinele de vot după ce au aplicat ștampilele, notează Mediafax.

Cei doi indivizi au fost sancționați contravențional.

Un alt incident a avut loc tot în municipiul Botoșani, când un bărbat de 34 de ani a adresat cuvinte și expresii jignitoare membrilor comisiei și a a provocat scandal la ieșirea din curtea secției de votare. Și el a fost sancționat.

Incident alegeri parlamentare 2020. Procesul de vot a fost întrerupt la o secţie din Prahova din cauza unui incendiu

La secţia 367 din comuna Ceptura, satul Malu Roşu, a izbucnit un incendiu la coşul de fum al instalaţiei de încălzire. Procesul de vot a fost întrerupt temporar. 13 persoane au fost evacuate preventiv, au informat reprezentanţii IPJ Prahova

Incendiul a fost lichidat, iar votarea a fost reluată în condiţii normale

Amendă record pentru un gorjean care a mers la vot beat, și-a dat jos masca și a sunat la 112

Polițiștii gorjeni anunță că în cele nouă ore de la deschiderea secțiilor de vot nu s-au înregistrat incidente care să afecteze alegerile.

Totuși, polițiștii din Târgu Jiu s-au sesizat că un bărbat de 50 de ani din municipiu a continuat campania electorală. Față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 208/2015.

Pe de altă parte, polițiștii din Rovinari au sancționat un bărbat de 49 de ani din comuna Negomir cu amendă în valoare de 2.000 de lei și cu amendă de 500 de lei. Bărbatul, fiind sub influența alcoolului, s-a prezentat la o secție de votare din comuna Negomir, fără să poarte masca de protecție, acesta devenind recalcitrant în momentul în care i s-a atras atenția de către polițist, apelând în mod nejustificat numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close