Iohannis, campanie fără perdea pentru liberali: Îmi doresc să câştige PNL. Mergeţi la vot, să nu păţim ca în 2016, când a câştigat PSD

de Adrian Iclozan    |    03 Dec 2020   •   18:15
Iohannis, campanie fără perdea pentru liberali: Îmi doresc să câştige PNL. Mergeţi la vot, să nu păţim ca în 2016, când a câştigat PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a preluat, joi, rolul de agent electoral PNL, afirmând că îşi doreşte ca acest partid să câştige alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Iohannis a afirmat că PNL se află pe primul loc în sondajele de opine iar acesta este, în opinia sa, "un lucru bun".

Totuşi, alegerile nu se câştigă în sondaje, ci la urne, a continuat preşedintele.

El a cerut populaţie să meargă să voteze şi a reluat atacurile la adresa PSD.

"Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016. E extrem de important. Ați fost alături de mine în 2019 și am reușit să oprim ciopârțirea legilor Justiției. Ați fost alături de mine la prezidențiale. Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016, când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, de Justiție, de investiții publice.

Iohannis: Nu ne mai dorim să câştige PSD

Așa ceva nu ne mai dorim. Vă rog să mergeți la vot. Votați. Alegerile se câștigă la vot. Votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală", a declarat Iohannis.

Preşedintele a rostit aceste îndemnuri de la Centrul-pilot de vaccinare de la Romexpo, unde, cu doar câteva minute mai devreme, anunţase că în România vor intra, în curând, 1 milion de doze de vaccin anti-COVID iar prima campanie de vaccinare s-ar putea încheia în vara anului viitor.

 

Parteneri
x close