Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 INCIDENTE LA VOT în București. PNL reclamă nereguli în procesul electoral din Sectorul 1

INCIDENTE LA VOT în București. PNL reclamă nereguli în procesul electoral din Sectorul 1

INCIDENTE LA VOT în București. PNL reclamă nereguli în procesul electoral din Sectorul 1
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Iun 2016   •   15:37

INCIDENTE LA VOT în București. Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu susţine că în sectorul 1 al Capitalei şi în judeţele Prahova, Ialomiţa şi Gorj s-au produs mai multe nereguli în desfăşurarea procesului electoral, scrie Agerpres.

El a arătat duminică, într-o conferinţă de presă, că în sectorul 1 al Capitalei, la secţia 55, urna mobilă era folosită cu permisiunea biroului electoral al secţiei de votare fără documente complete şi era însoţită de candidaţi ai PSD. Voicu a precizat că în acest caz PNL a sesizat Poliţia.

„Un pic mai grav, tot în sectorul 1, angajaţi ai Poliţiei Locale, câteva zeci, sunt delegaţi ai PSD, UNPR sau PSD+UNPR în secţiile de votare”, a adăugat liberalul.

Potrivit acestuia, legislaţia interzice angajaţilor Poliţiei Locale să fie membri de partid, astfel că, în acest caz, spune el, trebuie luate măsuri urgente pentru sancţionarea celor care au încălcat prevederile legale.

În opinia sa, „la graniţa dintre trist şi comic” se află situaţia de la Gorj, unde preşedintele CJ, Ion Călinoiu, a fost lăsat să voteze la altă secţie decât cea la care era arondat.

Liberalul a anunţat şi că în localitatea Slănic Prahova PNL a sesizat Poliţia deoarece au dispărut două ştampile de vot.

De asemenea, el a arătat că în comuna Fierbinţi din Ialomiţa primarul PSD continuă campania electorală. Voicu a spus că în comuna Colelia reprezentantul PNL este împiedicat de poliţie să însoţească urna mobilă.

Mihai Voicu a făcut apel la alegători să vină la vot.

Dacă aţi fost martorul unui incident care încalcă legea electorală, într-o secţie de vot sau în apropierea ei, vă invităm să ne scrieţi şi să ne trimiteţi imagini pe adresa de e-mail [email protected].

Colegii noştri vor lua legătura cu dumneavoastră şi vor sesiza mai departe autorităţile competente.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close