Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Au început alianțele în pragul alegerilor parlamentare. Ce proiect politic a anunțat Marian Munteanu

Au început alianțele în pragul alegerilor parlamentare. Ce proiect politic a anunțat Marian Munteanu

Au început alianțele în pragul alegerilor parlamentare. Ce proiect politic a anunțat Marian Munteanu
05 Oct 2016   •   23:47

Principalul obiectiv al partidului Alianţa Noastră România, este promovarea oamenilor de valoare, în toate domeniile, a declarat liderul formaţiunii, Marian Munteanu, miercuri, la Craiova.

"Alianţa Noastră România este un partid cu totul nou, care are într-o proporţie covârşitoare oameni care nu au făcut politică sau care au fost membri în unele partide încercând să facă câte ceva. (...) Unul din principalele noastre obiective este să sprijinim promovarea unor oameni de valoare, cinstiţi, competenţi, patrioţi autentici. Acestea sunt cuvintele cheie: cinste, competenţă şi patriotism. De asta este nevoie în România", a susţinut afirmat Marian Munteanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a anunţat că formaţiunea politică a făcut parteneriat cu PNŢCD, subliniind că liderul ţărăniştilor Aurelian Pavelescu nu va candida la alegerile parlamentare, "deşi a fost invitat, ca şi alte personalităţi ale partidului''.

În context, el a susţinut că cele două formaţiuni sprijină aceleaşi valori, iar din acest punct de vedere parteneriatul este unul firesc.

"În tinereţea mea am avut şansa să fiu alături de domnul Corneliu Coposu, Ion Raţiu - personalităţi mari ale ţării noastre şi lideri de seamă ai PNŢCD care au venit să pună umărul şi să nu ceară nimic. Este un partid care are o tradiţie importantă, pe care eu o respect, şi care a venit să ne sprijine. Aurelian Pavelescu a fost colegul meu de facultate", a mai spus Munteanu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close