Anunț important pentru studenţi! Ce se va întâmpla pe 12 decembrie

de S.T.    |    04 Noi 2016   •   14:27
Anunț important pentru studenţi! Ce se va întâmpla pe 12 decembrie

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, candidata pentru Senat, a propus vineri, la Timişoara, ca 12 decembrie să fie zi liberă pentru studenţi pentru ca aceştia să poată ajunge în localităţile de domiciliu să voteze.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. De asemenea, liderul PNL a afirmat că Guvernul ar trebui să acorde gratuitate pe mijloacele de transport în acea perioadă.

„Este a doua zi după alegeri în care ar trebui ca statul român să acorde o zi liberă pentru studenţi. (...). Cred că este o miză foarte importantă pentru societatea românească şi vorbesc despre schimbarea clasei politice pe care o reclamăm cu toţii, de nevoia unei guvernări oneste puse în slujba cetăţeanului, de o viitoare structură parlamentară care trebuie să fie una credibilă şi onestă. Însă nu putem discuta despre aceste lucruri aşa cum ne dorim, decât în contextul în care beneficiază de o legitimitate, iar legitimitatea poate fi dată de un vot din partea electoratului”, a afirmat Alina Gorghiu într-o conferinţă de presă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL a afirmat că nu a discutat cu Guvernul acest subiect, dar are speranţa că va găsi disponibilitate din partea Executivului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close