Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 Liderii liberali cer alegeri la nivelul PNL, după REZULTATELE dezastruoase de la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016

Liderii liberali cer alegeri la nivelul PNL, după REZULTATELE dezastruoase de la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016

12 Dec 2016   •   07:18
Liderii liberali cer alegeri la nivelul PNL, după REZULTATELE dezastruoase de la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, s-a declarat nemulţumit de scorul obţinut de PNL în alegerile parlamentare, anunţat de exit poll-uri, şi a declarat duminică seara că sunt necesare alegeri ''cât mai repede, în judeţ şi în ţară, la nivelul PNL, pentru a se ajunge la conduceri legitime, stabilite prin alegeri democratice''.

''Noi trebuie să facem alegeri cât mai repede şi în Timiş şi în toată ţara, la nivelul PNL. Până la alegeri cineva trebuie să joace rolul de preşedinte, că-l joc eu, că-l joacă alţii, este prea puţin important, dar trebuie să ajungem la conduceri legitime, stabilite prin alegeri democratice, şi asta cât mai repede'', a afirmat Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Întrebat de presă dacă PNL ar fi fost mai ''coagulat'' în jurul lui Dacian Cioloş ca preşedinte al PNL, Robu a spus că ''mai multe lucruri vom spune după ce vom vedea cifrele exacte şi vom face şi o analiză serioasă să vedem tot ceea ce s-a întâmplat''.

''O să discutăm de mâine încolo, după ce avem datele. Sunt foarte multe lucruri de spus, eu, din păcate, am intuit foarte mult din ceea ce s-a întâmplat, dar nu vreau să vorbesc acum prea multe'', a punctat Robu.

Nicolae Robu a afirmat că PSD are 'un scor mare' la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016.

'Într-adevăr, este peste aşteptările mele personale şi ale PNL, în general, dar dacă asta este voinţa poporului român va trebui să acceptăm şi să mergem înainte. Nu se opreşte timpul acum, indiferent care vor fi rezultatele finale. Viaţa merge înainte, ne vom strădui să facem treabă cât mai bună noi, cei care ocupăm poziţii în administraţie, ca şi până acum'', a spus Robu.

Nicolae Robu a mai subliniat că în ceea ce priveşte ''jocul politic va trebui să tragem toate învăţămintele de rigoare''.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close