Antena 3 CNN Show Tabloid Blestemul cancerului. Coincidențele stranii din viața Angelei Similea

Blestemul cancerului. Coincidențele stranii din viața Angelei Similea

În aprilie 2011, Angela Similea își conducea pe ultimul drum cel de-al patrulea sot, pe Victor Surdu, decedat din cauza unui cancer pancreatic.
Însă, artista nu era, din pacate, la prima incercare de acest fel. Casatorita de patru ori, ea a pierdut din pricina cancerului alti doi soti.

Primul sot al interpretei, Andi Constantin, rugbist si angajat pe post de electrician la Uzinele CFR din Bucuresti, a murit la varsta de 40 de ani, de cancer, provocat de o infectie. Angela divortase de el dupa cinci ani de casatorie.

Al doilea sot, chitaristul Sorin Movileanu, s-a stins din viata in urma unui cancer la ficat. Din aceasta casatorie, Angelei i-a ramas un baiat, Sorin. A urmat a treia casatorie, cu Jan Hilgen, un om de afaceri, angajat al Ambasadei Olandei la Bucuresti. Au divortat in 1990, dar e si singurul barbat care a supravietuit dupa mariaj.

In 1999, Angela Similea se casatorea pentru a patra oara, cu Victor Surdu de aceasta data. Fericirea lor a durat 12 ani la capatul carora, sotul artistei a decedat, la capatul unei lupte istovitoare cu cancerul.

Subiecte în articol: Angela Similea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc