Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce se întâmplă cu acest bărbat după ce bea aproape 2 litri de votcă deodată - VIDEO

Ce se întâmplă cu acest bărbat după ce bea aproape 2 litri de votcă deodată - VIDEO

Un pariu pus pe YouTube de doi utilizatori a provocat o reactie in lant din partea celor care au vazut filmarea socanta.

Barbatul care apare in imagini a fost provocat de un internaut sa demonstreze ca este capabil sa consume o cantitate mare de alcool, dupa ce acesta s-a "laudat" cat de rezistent este la bautura, potrivit stirileprotv.ro.

Si ca sa nu se faca de ras, barbatul a decis sa se filmeze si sa posteze imaginile, pentru ca toata lumea sa vada de ce este "in stare", in timp ce da pe gat o sticla enorma de votca, de 1.75 de litri.

Barbatul a reusit sa duca la bun sfarsit pariul, insa starea lui s-a schimbat vizibil imediat dupa ce a terminat de baut. Culoarea pielii i s-a schimbat, iar barbatul poate fi auzit pe fundal cum incearca sa se imbarbateze singur: "Esti bine! Esti bine!"

Specialistii avertizeaza ca o asemena cantitate de alcool consumata intr-un timp ata de scurt este un soc pentru organism si poate baga pe oricine in coma alcoolica instant. Mai mult, repercusiunile pe termen lung asupra organelor sunt iremediabile. Asadar, nu incercati vreodata asa ceva acasa.

Nu se stie inca ce mai s-a intamplat cu barbatul dupa ce s-a incheiat filmarea, insa dupa reactia pe care a avut-o imediat dupa ce a terminat sticla de votca e clar ca lucrurile nu s-au terminat deloc bine.

Subiecte în articol: barbat clip viral
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște