Antena 3 CNN Show Showbiz Cum scapă Nicoleta Luciu de grăsimea de pe burtă! Rețeta ei naturală, încercată: ”Ingredientul de bază îţi este cu siguranță cunoscut!”

Cum scapă Nicoleta Luciu de grăsimea de pe burtă! Rețeta ei naturală, încercată: ”Ingredientul de bază îţi este cu siguranță cunoscut!”

Nicoleta Luciu a împărtășit o rețetă care a ajutat-o să scape de grăsimea de pe burtă. În urma sarcinilor vedeta a rămas cu câteva kilograme și cu acest remediu natural a dat jos surplusul, fără prea mare bătaie de cap. 

"Ei bine, ingredientul de bază pentru remediul pe care ţi-l propun îţi este, deja, cu siguranţă, cunoscut. Este vorba despre hreanul proaspăt! Bogat în vitaminele B şi C, potasiu, calciu şi fier, hreanul este o bombă de sănătate şi, în plus, ajută şi la eliminarea grăsimilor din corp.

Ingrediente:

150 g hrean proaspăt

3 lămâi taiate

5 linguri de miere

Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un blender lămâile mărunţite şi hreanul dat prin raăzătoare, iar la final să adaugi 5 linguriţe de miere naturală. Păstreaza tot conţinutul într-un recipient în frigider şi consumă câte o linguriţă de două ori pe zi, după masă! Nu, acest remediu nu va fi eficient dacă nu faci şi mişcare în fiecare zi!", scrie Nicoleta Luciu pe blog.

Subiecte în articol: Nicoleta Luciu reteta ingredient baza grasime
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare