Antena 3 CNN Actualitate Mesajul transmis de Ioana Besoiu după moartea tatălui ei. Ce spune fiica actorului

Mesajul transmis de Ioana Besoiu după moartea tatălui ei. Ce spune fiica actorului

Ce spune Ioana Besoiu după moartea tatălui ei este un mesaj foarte scurt. Ea și-a informat fanii despre înmormântarea regretatului ei tată. Pe pagina sa de pe un site de socializare, Ioana Besoiu a transmis un mesaj legat de moartea celebrului ei tată, marele actor Ion Besoiu, scrie Libertatea.

„Tatăl meu, ION BESOIU, a încetat din viaţă. Trupul neînsufleţit va fi depus joi 19 ianuarie la orele 16.00 la Capela Cimitirului Bellu Ortodox. Vineri 20 ianuarie de la orele 15.00, cei care l-au cunoscut şi apreciat îşi pot lua rămas bun la Teatrul „L.S.Bulandra”, foaierul Sălii Liviu Ciulei (Bd. Schitu Măgureanu nr.1) începând cu orele 15.00, unde va fi depus până sâmbătă 21 ianuarie la orele 12.00.

Slujba de înmormantare va avea loc sâmbătă 21 ianuarie la ora 13.00 la Cimitirul Bellu Ortodox”, a anunțat Ioana Besoiu.

Ioana Besoiu este copilul pe care Ion Besoiu l-a avut cu actrița Emilia Dobrin, cea de-a treia sa parteneră de viață. În prezent, aceasta este căsătorită cu regizorul Alexandru Dabija.

Ion Besoiu a murit, miercuri, la Spitalul Fundeni din Capitală.  Actorul, care urma să împlinească 86 de ani pe 11 martie, era cardiac şi a decedat în urma celui de al treilea infarct, în ciuda eforturilor medicilor de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare 'C.C. Iliescu' din Bucureşti, unde era internat.

Subiecte în articol: Ion Besoiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept