Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Detalii exclusive, la Sinteza zilei, despre dispariția lui Cosmin Mladin, cel mai mare traficant de țigări din Arad

Detalii exclusive, la Sinteza zilei, despre dispariția lui Cosmin Mladin, cel mai mare traficant de țigări din Arad

Mihai Gâdea a vorbit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", despre controversata dispariţie a lui Cosmin Mladin, tânărul de 30 de ani despre care se spune că este cel mai mare traficant de țigări din Arad.

de Georgiana Adam    |   

"S-a lăudat că într-un an a reușit să câștige 3 milioane de euro din traficul de țigări, 800 de mii ar fi fost dați mai departe pentru asigurarea licenței. În 2019 au fost făcute percheziții în locuința lui într-un dosar de trafic de țigări.

Tânărul de 30 de ani a fost ridicat și eliberat apoi, pentru că polițiștii nu au găsit nimic suspect. Surse susțin că Mladin ar avea întregistrări video cu mai mulți oameni influenți din Arad care ar fi primit bani din contrabanda cu țigări.

Sediul firmei lui Mladin la care polițiștii au descins în 2019 a fost dărâmat. Acolo e șantier acum. Surse suțin că Mladin nu a mai fost văzut de sâmbătă. A dispărut pur și simplu după ce a avut loc atentatul. Foarte important este că acest Cosmin Mladin este patronul firmei de transport căruia îi aparține TIR-ul cu țigări de contrabandă oprit de către Poliție, înainte de acest atentat.

Foarte important, TIR-ul cu țigări este oprit, șoferul fuge. Este prins în această seară. Primește 30 de zile, dar șeful său, Cosmin Mladin este cel care a dispărut de sâmbătă dimineață. Asta nu înseamnă neapărat că este implicat în atentat. Asta poate să însemne multe. Poate să însemne inclusiv faptul că a primit un mesaj. A primit un mesaj el sau a dat un mesaj (...) În 2019, în Arad au mai sărit în aer trei mașini. Nu cu explozibil, ci li s-a dat foc. Adjunctul șefului Poliției, un judecător și un domn bine, despre care se spune că avea legătură cu traficul de țigări. Mașinile lor sunt pur și simplu incendiate și la momentul respectiv, sigur că a fost o știre de presă", a dezvăluit Mihai Gâdea.

Citiţi şi: Cine este Mladin, șeful traficului de țigări din Arad? Jurnalist de investigație: „E un personaj foarte discret”

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept