Antena 3 CNN Show Showbiz Ordin de restricție pentru iubitul Danielei Crudu, după ce a desfigurat-o. Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști

Ordin de restricție pentru iubitul Danielei Crudu, după ce a desfigurat-o. Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști

Iubitul Danielei Crudu s-a ales cu un ordin de restricție, după ce vedeta de televiziune a ajuns la spital cu mai multe răni, în urma unui conflict cu acesta.

"E un ordin de restricţie deocamdată. Din câte am înţeles, are termen 90 de zile să depună şi plângere", a declarat sora Danielei, Ana Crudu, pentru SpyNews.ro.

După o încercare eșuată de a scăpa de  oamenii legii, Ana Crudu a explicat că bărbatul a fost dus de poliţişti la domiciliul vedetei pentru a-şi lua lucrurile rămase. De asemenea, a înapoiat telefonul Danielei, surorii ei.

Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști 

Citește și: Daniela Crudu, adusă pe targă la Spitalul Universitar. Iubitul a bătut-o până i-a spart nasul

Iubitul Danielei a plecat de la domiciliul brunetei cu autobuzul, înainte de sosirea polițiștilor. După câteva staţii petrecute în transportul în comun, a ajuns la nişte taxiuri. 

Doar că acolo a dat nas în nas cu polițiștii, așa că s-a întors în autobuz, a coborât la o altă staţie de taxiuri şi apoi, a ajuns la  un  hotel din Capitală.

Citește și: Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca să scape de iubitul bătăuș

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători