Antena 3 CNN Show Showbiz Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca să scape de iubitul bătăuș

Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca să scape de iubitul bătăuș

Reprezentanții Poliției din Capitală au emis un comunicat cu privire agresiunea în care a fost implicată Daniela Crudu. Potrivit informațiilor oficiale, vedeta a sunat la serviciul unic de urgență 112 ca să scape de iubitul bătăuș.

Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca să scape de iubitul bătăuș
Sursa foto: Foto: Daniela Crudu Instagram
09 Feb 2020   •   17:35

Oamenii legii au declarat că Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 azi-dimineață, în jurul orei 5:30. La scurt timp după ce a făcut apelul, vedeta a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

Citește și: Ordin de restricție pentru iubitul Danielei Crudu, după ce a desfigurat-o. Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști

“La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, se arată în comunicatul oferit de oficialii Poliției din Capitală.

Citește și: Daniela Crudu, adusă pe targă la Spitalul Universitar. Iubitul a bătut-o până i-a spart nasul

Daniela Crudu a ajuns de urgență, în această dimineață, la Spitalul Universitar din București, după ce a fost bătută de iubitul ei. Totul s-a întâmplat la ora 05.30, iar vedeta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Poliției.

 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close