Antena 3 CNN Show Showbiz Ordin de restricție pentru iubitul Danielei Crudu, după ce a desfigurat-o. Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști

Ordin de restricție pentru iubitul Danielei Crudu, după ce a desfigurat-o. Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști

Iubitul Danielei Crudu s-a ales cu un ordin de restricție, după ce vedeta de televiziune a ajuns la spital cu mai multe răni, în urma unui conflict cu acesta.

Ordin de restricție pentru iubitul Danielei Crudu, după ce a desfigurat-o. Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști
Sursa foto: Foto: Daniela Crudu Instagram
09 Feb 2020   •   17:20

"E un ordin de restricţie deocamdată. Din câte am înţeles, are termen 90 de zile să depună şi plângere", a declarat sora Danielei, Ana Crudu, pentru SpyNews.ro.

După o încercare eșuată de a scăpa de  oamenii legii, Ana Crudu a explicat că bărbatul a fost dus de poliţişti la domiciliul vedetei pentru a-şi lua lucrurile rămase. De asemenea, a înapoiat telefonul Danielei, surorii ei.

Cum a încercat bărbatul să scape de polițiști 

Citește și: Daniela Crudu, adusă pe targă la Spitalul Universitar. Iubitul a bătut-o până i-a spart nasul

Iubitul Danielei a plecat de la domiciliul brunetei cu autobuzul, înainte de sosirea polițiștilor. După câteva staţii petrecute în transportul în comun, a ajuns la nişte taxiuri. 

Doar că acolo a dat nas în nas cu polițiștii, așa că s-a întors în autobuz, a coborât la o altă staţie de taxiuri şi apoi, a ajuns la  un  hotel din Capitală.

Citește și: Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a sunat la 112 ca să scape de iubitul bătăuș

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close