Antena 3 CNN International News Un pasager, reținut de polițiști, după ce a deschis ieșirea de urgență și a mers pe aripa avionului în timp ce rula, în SUA

Un pasager, reținut de polițiști, după ce a deschis ieșirea de urgență și a mers pe aripa avionului în timp ce rula, în SUA

Un pasager al companiei United Airlines a fost arestat joi dimineață pe Aeroportul Internațional O'Hare din Chicago, după ce a deschis ușa unei aeronave și a ieșit pe aripa avionului în timp ce acesta rula.

de Cerasela Stafie    |   

”Un subiect de sex masculin se afla la bordul unui avion care se apropia de poartă când a tras ieșirea de urgență și a ieșit pe aripa avionului”, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Chicago.

”Subiectul a alunecat apoi pe aripă și a coborât pe aerodrom”, a adăugat poliția. Incidentul a avut loc pe zborul United Airlines 2478 care venea din San Diego.

United Airlines a spus că echipajul de la sol l-a oprit pe individ în afara aeronavei. Când avionul a ajuns la poartă, toți pasagerii au debarcat în siguranță, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

”CPD a sosit și l-a arestat. Acuzațiile sunt în curs”, a spus poliția.

Subiecte în articol: pasager retinut avion
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept