Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul copilului dispărut la Pecineaga. Salvatorii au sistat căutările. Mama băiatului a făcut o declarație șocantă

Răsturnare de situaţie în cazul copilului dispărut la Pecineaga. Salvatorii au sistat căutările. Mama băiatului a făcut o declarație șocantă

Pompierii au oprit căutările în cele trei bazine de colectare din localitatea Pecineaga, acolo unde se credea că se află trupul lui Iulian Alexandru, băiețelul de opt ani care a dispărut fără urmă. Ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost găsit. 

În tot acest timp, mama face acuzații grave și spune că tatăl copilului este vinovat. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea şi de aceea l-ar fi dat intenţionat de acasă pe băieţel. De când s-au despărţit, mama spune că nu a fost lăsată să îşi vadă copilul, iar acesta este ameninţat şi batut fără milă de tatăl lui, scrie romaniatv.net.

Şi locuitorii din Pecineaga susţin că tatăl băiatului a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţa. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în faţa crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat.

Subiecte în articol: copil disparut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"