Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Sute de copii din Craiova s-au distrat prin proiectul Antena 3 CNN - "De la cer la pământ şi sub apă"

Sute de copii din Craiova s-au distrat prin proiectul Antena 3 CNN - "De la cer la pământ şi sub apă"

Sute de copii din Craiova s-au alăturat proiectului Antena 3 CNN - De la cer la pământ şi sub apă. Dacă în prima zi cei mici au modelat în luat, au aflat cum iau viaţă benzile desenate sau au desluşit tainele astronomiei, în cea de-a doua zi de activitate copiii s-au putut bucura de multe alte activităţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Copiii din Craiova au păşit în foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu. Primul popas l-au făcut în mini-studioul Antena 3 CNN unde au demonstrat că au calităţi de reporteri.

Cei mici nu au ratat nici şansa de a intra în lumea virtuală. A fost principala atracţie pentru băieţi.

Citeşte şi: De la cer la pământ şi sub apă, program special Antena 3 CNN pentru copiii din Craiova

Următoarea oprire a fost în atelierul de restaurare.

"Cel mai mult le-a plăcut pentru că au o vârstă destul de mică să aşeze pe ţesături paiete şi mărgele. Sunt materiale pe care le regăsim pe obiecte tradiţionale pe care le avem şi în depozitele muzeului şi care în expoziţii arată într-un mod deosebit", a declarat Alina Gărău, restaurator.

Distracţia a continuat în atelierul de teatru unde copiii au dat frâu liber imaginaţiei. Cei care au luat parte la proiectul De la cer la pământ şi sub apă, special pregătit pentru 1 şi 2 iunie de Antena 3 CNN, au avut ocazia să se bucure de mai multe surprize, precum ateliere de astronomie, lecţii de jurnalism sau artă.

Aceste exerciţii îi ajută pe copii să înţeleagă că în aceste ateliere nu există greşeli, ci trebuie să se simtă în siguranţă.

Toate activităţile i-au antrenat pe copii să dezvolte abilităţile artistice, imaginaţia, gândirea critică şi să descopere ştiinţa cu alţi ochi. Evenimentul, desfăşurat timp de două zile la Craiova, face parte din proiectul România Inteligentă, marca Antena 3 CNN.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"