Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă De la cer la pământ şi sub apă, program special Antena 3 CNN pentru copiii din Craiova

De la cer la pământ şi sub apă, program special Antena 3 CNN pentru copiii din Craiova

De la cer la pământ și sub apă este programul special pregătit de 1 Iunie, de Antena 3 CNN, pentru copiii din Craiova. Timp de două zile, cei mici s-au putut bucura de ateliere creative, activități educative și interactive, care i-au antrena să-și dezvolte abilitățile artistice, imaginația, gândirea critică și să descopere știința cu alți ochi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   13:03

Participanţii care au luat parte la proiectul de la cer la pământ și sub apă, special pregătit de 1 şi 2 Iunie, de Antena 3 CNN, au avut ocazia să se bucure de mai multe surprize, precum atelierele de astronomie, jurnalism sau artă.

Activităţile pregătite i-au antrenat să-și dezvolte abilitățile artistice, imaginația, gândirea critică și să descopere știința cu alți ochi.

Citeşte şi: Tabăra de Genii continuă şi astăzi la Craiova | Proiect marca România Inteligentă

În cadrul evenimentului, peste 400 de copii au fost premiaţi pentru rezultatele extraordinare obţinute la concursurile şcolare.

"Pentru că este Ziua Copilului nu puteam să nu ne gândim decât la copii şi am făcut un efort cu Consiliul Local astfel încât să poată să primească o sumă de bani toţi cei care au obţinut premii naţionale şi internaţionale la concursurile şcolare.

Şi nu sunt puţini, şi nu sunt doar ei. Sunt şi profesorii îndrumători pentru că profesorii sunt foarte importanţi să îi călăuzească în viaţă şi sper din toată inima ca toţi aceşti tineri geniali să rămână în oraşul nostru şi mai ales să rămână la universitatea din Craiova", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Evenimentul, desfăşurat timp de două zile la Craiova, face parte din proiectul România Inteligentă, marca Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close