Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Adrian Năstase participă la campania "Pe tricolor e scris Unire"

Adrian Năstase participă la campania "Pe tricolor e scris Unire"

Adrian Năstase participă la campania "Pe tricolor e scris Unire"
de S.T.    |    12 Noi 2012   •   19:32

Adrian Năstase participă la campania "Pe tricolor e scris Unire" desfăşurată de Antena 3. Fostul premier şi-a rugat familia să arboreze în balconul casei din Zambaccian drapelul pe care el l-a avut în biroul de la guvern şi apoi la Camera Deputaţilor.

Adrian Năstase scrie pe blogul său că ideea campaniei "Pe tricolor e scris unire" este "una menită să reafirme demnitatea naţională într-o lume globalizată, cosmopolită, în care specificul naţional al ţărilor mai mici tinde să dispară".

Fostul premier şi-a amintit că normele privind arborarea drapelului României au fost adoptate în noiembrie 2001, în timpul guvernului condus de el.

Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi. Este foarte simplu! Puteţi pune un steag la balcon, în curte sau puteţi lega o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Astfel vom arăta că drapelul ne reprezintă!  

Vă aşteptăm fotografiile, filmuleţele sau ideile despre campanie la adresa de mail [email protected], sau puteţi sa le postaţi direct pe
pagina de Facebook Drapelul României

Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou surpriză, în platoul Antena 3 !

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close