Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Are 5 tone, se întinde pe 7 hectare şi "consumă" 70.000 de metri pătraţi de material. Antena 3 face cel mai mare tricolor din lume

Are 5 tone, se întinde pe 7 hectare şi "consumă" 70.000 de metri pătraţi de material. Antena 3 face cel mai mare tricolor din lume

Are 5 tone, se întinde pe 7 hectare şi "consumă" 70.000 de metri pătraţi de material. Antena 3 face cel mai mare tricolor din lume
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Apr 2013   •   12:21

După ce a adus tricolorul în casele românilor, acum Antena 3 face un cadou României şi Europei. Cel mai mare cadou. Antena 3 va realiza cel mai mare steag din lume şi va duce România în Cartea Recordurilor.

Cel mai mare steag din lume va avea o lungime de 330 de metri şi o lăţime de 220 de metri. Mai exact, drapelul se va întinde pe 7 hectare.

Realizarea acestuia nu va fi uşoară nici la propriu, nici la figurat. Drapelul României va cântări aproximativ 5 tone şi vorbim de peste 1.000 de ore de muncă.

La Fabrica de steaguri, se coase inclusiv în week-end ca să se pună cap la cap cei 70.000 de metri pătraţi de material, iar croitoresele folosesc doi kilometri de aţă.

Credeţi că Palatul Parlamentului este mare? Drapelul va depăşi cu mult a doua mare clădire din lume. Să luăm alte repere: Arena Naţională sau Arcul de Triumf. Şi în aceste cazuri vom vedea un steag care le depăşeşte.

Ca să vă faceţi o idee mai bună, steagul României va fi mare cât 18 terenuri de fotbal şi greu cam cât şase echipe de fotbal, cu tot cu rezerve.

Antena 3 face astfel un cadou României, un cadou de cartea recordurilor. Pe pagina de Facebook Drapelul României, aşteptăm opiniile voastre. Acolo ne puteţi scrie ce credeţi despre realizarea celui mai mare steag din lume.





×
Subiecte în articol: steag Antena 3 in Cartea Recordurilor
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close