Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Fii tare ca o stâncă şi nu uita că eşti româncă". Mii de mesaje impresionante au fost postate pe pagina de Facebook "Drapelul României"

"Fii tare ca o stâncă şi nu uita că eşti româncă". Mii de mesaje impresionante au fost postate pe pagina de Facebook "Drapelul României"

"Fii tare ca o stâncă şi nu uita că eşti româncă". Mii de mesaje impresionante au fost postate pe pagina de Facebook "Drapelul României"
08 Noi 2012   •   12:57

Aproape 4.000 de români de pretutindeni s-au alăturat campaniei Antena 3 pe pagina de Facebook "Drapelul României". Mii de mesaje şi poze au fost trimise de persoane de toate vârstele pentru a arăta lumii întregi că dragostea pentru tricolor încă există.

Respectul faţă de tricolor se învaţă de la părinţi şi bunici. Asta ne spun sute de români pe pagina de Facebook a campaniei.

"Numele meu este Popescu Teodora. Părinţii mei au drapelul arborat tot timpul acasă, la balcon, la casa de la ţară şi pe maşina lui tata încă din 1999. Tata îmi spune mereu: fii tare ca o stâncă şi nu uita că eşti româncă!"

"În fiecare an, de Ziua Naţională, arborez tricolorul la fereastră. Este un semn că mă mândresc că sunt român. Îmi amintesc că acest gest îl făcea şi bunicul meu din Codlea, cu sinceritate şi emoţie." - Doina Gheorghe Badulescu

Unii telespectatori au răspuns îndemnului campaniei noastre chiar dacă nu au avut drapelul naţional la îndemână. Aceştia ne-au trimis poze cu tricolorul... improvizat:

"Din păcate nu găseşti să cumperi uşor un steag românesc în România, dar nu mă dau bătut! Bravo iniţiativei şi mă alătur şi eu campaniei voastre!" - Fessner Marius

Drapelul naţional a fost purtat cu mândrie de români peste tot în lume.

Mai multe fotografii, în galeria foto de mai jos




Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou surpriză, în platoul Antena 3 !



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close