Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Întotdeauna mi se furnică pielea când văd tricolorul". Sute de români se alătură campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris UNIRE"

"Întotdeauna mi se furnică pielea când văd tricolorul". Sute de români se alătură campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris UNIRE"

"Întotdeauna mi se furnică pielea când văd tricolorul". Sute de români se alătură campaniei Antena 3 "Pe tricolor e scris UNIRE"
Sursa foto: Foto: Facebook - Drapelul Romaniei
01 Noi 2012   •   14:31

Sute de români din toată ţara şi de peste hotare se alătură campaniei Antenei 3, PE TRICOLOR E SCRIS UNIRE. Copii de numai câţiva ani, tineri plecaţi peste graniţe să-şi câştige existenţa, bătrâni mândri de o viaţă de tricolor au găsit în pagina Antenei 3 de pe Facebook locul ideal pentru a îndemna românii la patrotism.

Carmen Rodica face pe pagina de Facebook a Antena 3 o demonstraţie de patriotism. "Eu pun în fiecare an, pe balcon, de 1 Decembrie, drapelul României - şi sunt mândră de el! Dumnezeu să binecuvânteze POPORUL ROMAN ! Dumnezeu să vă binecuvânteze ANTENA 3 ! Iubesc poporul meu, iubesc Strămoşii, cei ce au luptat şi au iubit şi sfinţit pământul României ! De cate ori văd steagul scump al ţării mele cu un nume falnic in lume, de câte ori aud îmi tremură inima in piept de emoţii şi de iubire! Lacrimile curg pe obraz pentru respectul strămoşilor ce cu cinste au purtat steagul ţării pentru o libertate şi siguranţa fiilor! TRĂIASCĂ ROMÂNIA ! "

Campaniei Antenei 3 i s-au alăturat copii din toate vârstele, care sunt mândri că sunt români sau învaţă acum ce înseamnă să îţi iubeşti ţara, indiferent de împrejurări. Un alt internaut speră, ca toată ţara să fie împânzită în aceste zile de tricolor.

"Întotdeauna mi se furnică pielea când văd tricolorul fluturând în vânt la vreo casă, pe la vreo poartă, etc. Aş vrea ca 1 decembrie să ne găsească cu multe drapele pe la porţi, oriunde ne-am afla în România ! De la Marghita si Rădăuţi până la Sulina si Zimnicea, dar mai ales în Covasna şi Harghita ! (Claudiu Mitut)

Alţii telespectatori admiră patriotismul altor români, întâlniţi de-a lungul vieţii.

"Postez cu drag o fotografie pe care am făcut-o la 1 decembrie 2006 la parada militară de la Arcul de Triumf. După defilare, în piaţă atrăgea atenţia acest domn, se pare veteran aviator. Mi s-a părut un mod inedit de a etala tricolorul chiar de ziua naţională". (Daniel Coman)

Antena 3 îndeamnă la unirea într-un singur suflet, sub drapelul naţional. Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea o secţiune dedicată campaniei.


×
Subiecte în articol: campanie Antena 3 tricolor
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close